• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Kam bër dhe do bëj sa her më jepet mundësia, e bëj me shpirt dhe jo për tu dukur se fundja njerëz me ndjenja dhe zemër jemi. Pendim asnjëherë skam ndjerë për atë që kam bër?

Po jam me menyren time sepse te mirat nuk permwnden thjesht i bej dhe i lej ti shofi zoti

Preferoj mesataren. Aa dorelire e as doreshtrenguar. Atyre qe e di sigurt se kane nevoje, u jap. Te tjereve u largohem sa me butesi, duke mos i lenduar edhe nese nuk kane nevoje, sepse di raste kur ata femije me dhune detyrohen te lypin apo kerkojne, e ne fund pazarin ua merr bossi, pra personi qe ben pazar/tregti me ta.

Preferoj mesataren. Aa dorelire e as doreshtrenguar. Atyre qe e di sigurt se kane nevoje, u jap. Te tjereve u largohem sa me butesi, duke mos i lenduar edhe nese nuk kane nevoje, sepse di raste kur ata femije me dhune detyrohen te lypin apo kerkojne, e ne fund pazarin ua merr bossi, pra personi qe ben pazar/tregti me ta.
Po ne i quajm tutor....me ka ndodhur dikur nje femije ne plazh ,e me tha aman o teta me fal dicka se na rrafin kur ikim te shpia kush .....mami babi

...se di a esht e vertet apo jan tutor di vtm qe kush ngre dor nuk esht qenje njerzore

Po ne i quajm tutor....me ka ndodhur dikur nje femij ne plazh e me tha aman o teta me fal dicka se na rrafin kur ikim te shpia kush .....mami babi

...se di a esht e vertet apo jan tutor di vtm qe kush ngre dor nuk esht qenje njerzore
Per here te pare e ndegjoje kete shprehje ?

Sdq, ka edhe te atille por edhe mund te jete pjese e aktrimit te tyre gjithashtu.

Back
Lartë