Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Normal qe edhe nje esht mjaftushem se shumica prej nesh nuk e kan as 1 , shok te vertet flasim se shok per makiato normal kena tgjith. Ndoshta se kam forumlu mir ate ca kam desht me than por idea esht ca e ben ate 1 te jet ai.Mua me duhet vetem 1
jam plotsisht dakord me ty , dhe nje falimnderit mikeshes tende dhe patriotes time qe ka pasqyruar vlerat e veta ne radh tpar dhe rrethit tone deri diku por bravo edhe ty qe ke dit ta vlersosh. kot nuk thon gjeje shokun me tmir se veten , me vjen keq per @Vinjol se qenka zhgenjy shum nga tropojanet por ndonjeher faijn duhet ta lypim edhe tek vetja se ska mundsi tken dal gjith tropojant tpabeseZor te zesh miq ne kohet e sotme, sepse cdo gje eshte me interes, ne momentin qe i cenohet dicka te kthen kurrizin, ti behesh me miqte per nje mbasdite dhe asnje nuk flet por kapin telefonat dhe navigojne aty ku i thua vetes "me mire ti shkruash ne whatsapp" sesa me me more kohen kot.
Mik/e i/e mire eshte ai/ajo qe eshte me ty edhe ne momentet me te bukura edhe kur je ne ditet e tua JO.
Une personalisht kam nje mike shume te mire tropojane qe nga gjimnazi dhe e kemi bere rrugen tirane-kalimash-gjakove-tropoje cdo 1 jave
ps: ju tropojanet jeni shume te veshtire tu zesh miq, por po ju zume zor se na lini ne balte.![]()
Mire e lexova por shumica nuk kan dal te beses dhe merdhi keq per ty , por me rendsi eshte qe kuksi dhe hasi te kan provu te kunderten dhe jemi miq tvjeter tlidhun shum ngusht afersisht i njejti brumPlak nuk I futa te gjithe ne nji thes
Si skam tropojane te mire ashtu skam dhe fierake, te mire e kosovare te mire...
Lexoje mire msg qe shkruajta,
muze ma keq sa mire kuptohenaMire e lexova por shumica nuk kan dal te beses dhe merdhi keq per ty , por me rendsi eshte qe kuksi dhe hasi te kan provu te kunderten dhe jemi miq tvjeter tlidhun shum ngusht afersisht i njejti brum![]()
haha paj shqiptar jena çiko , mos me u kuptue nermjet veti maza ma keq per nemuze ma keq sa mire kuptohena
kam mesu tropojance perfekt![]()
Jam me fat që e kamjam plotsisht dakord me ty , dhe nje falimnderit mikeshes tende dhe patriotes time qe ka pasqyruar vlerat e veta ne radh tpar dhe rrethit tone deri diku por bravo edhe ty qe ke dit ta vlersosh. kot nuk thon gjeje shokun me tmir se veten , me vjen keq per @Vinjol se qenka zhgenjy shum nga tropojanet por ndonjeher faijn duhet ta lypim edhe tek vetja se ska mundsi tken dal gjith tropojant tpabese![]()