• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ceshte nje shok / shoqe i mire per ju?

Mua me duhet vetem 1

Mua me duhet vetem 1
Normal qe edhe nje esht mjaftushem se shumica prej nesh nuk e kan as 1 , shok te vertet flasim se shok per makiato normal kena tgjith. Ndoshta se kam forumlu mir ate ca kam desht me than por idea esht ca e ben ate 1 te jet ai.

po te bera shok/shoqe je me fat..per mu eshte shume e rendesishme .por ama po.me bere pislleqe pas shpine mjere ti .???

Zor te zesh miq ne kohet e sotme, sepse cdo gje eshte me interes, ne momentin qe i cenohet dicka te kthen kurrizin, ti behesh me miqte per nje mbasdite dhe asnje nuk flet por kapin telefonat dhe navigojne aty ku i thua vetes "me mire ti shkruash ne whatsapp" sesa me me more kohen kot.
Mik/e i/e mire eshte ai/ajo qe eshte me ty edhe ne momentet me te bukura edhe kur je ne ditet e tua JO.
Une personalisht kam nje mike shume te mire tropojane qe nga gjimnazi dhe e kemi bere rrugen tirane-kalimash-gjakove-tropoje cdo 1 jave

ps: ju tropojanet jeni shume te veshtire tu zesh miq, por po ju zume zor se na lini ne balte. :)

• Pëlqej
Reactions: Zap
Shoku i verte eshte ai qe te kupto me sy, pa qene nevoja te flasesh.
Me mire nje mik sesa nje thesar.

@Dorina nuk ben. Ti futesh te gjithe ne nji thes tropojanet.
Ka dhe cuna tamam,
Mgjth shumica sjane te beses
Jane te interesit
Jeta em ka mesuar se me te beses jane kuksianet e zona e hasit se sa tropoja

Last edited:
  • Pëlqej
Kulmi i paragjykimit.

Te jesh nga jugu dhe te quash tropojanet te pabese

• Pëlqej
Zor te zesh miq ne kohet e sotme, sepse cdo gje eshte me interes, ne momentin qe i cenohet dicka te kthen kurrizin, ti behesh me miqte per nje mbasdite dhe asnje nuk flet por kapin telefonat dhe navigojne aty ku i thua vetes "me mire ti shkruash ne whatsapp" sesa me me more kohen kot.
Mik/e i/e mire eshte ai/ajo qe eshte me ty edhe ne momentet me te bukura edhe kur je ne ditet e tua JO.
Une personalisht kam nje mike shume te mire tropojane qe nga gjimnazi dhe e kemi bere rrugen tirane-kalimash-gjakove-tropoje cdo 1 jave

ps: ju tropojanet jeni shume te veshtire tu zesh miq, por po ju zume zor se na lini ne balte. :)
jam plotsisht dakord me ty , dhe nje falimnderit mikeshes tende dhe patriotes time qe ka pasqyruar vlerat e veta ne radh tpar dhe rrethit tone deri diku por bravo edhe ty qe ke dit ta vlersosh. kot nuk thon gjeje shokun me tmir se veten , me vjen keq per @Vinjol se qenka zhgenjy shum nga tropojanet por ndonjeher faijn duhet ta lypim edhe tek vetja se ska mundsi tken dal gjith tropojant tpabese :)

Plak nuk I futa te gjithe ne nji thes
Si skam tropojane te mire ashtu skam dhe fierake, te mire e kosovare te mire...
Lexoje mire msg qe shkruajta,

Plak nuk I futa te gjithe ne nji thes
Si skam tropojane te mire ashtu skam dhe fierake, te mire e kosovare te mire...
Lexoje mire msg qe shkruajta,
Mire e lexova por shumica nuk kan dal te beses dhe merdhi keq per ty , por me rendsi eshte qe kuksi dhe hasi te kan provu te kunderten dhe jemi miq tvjeter tlidhun shum ngusht afersisht i njejti brum :)

Mire e lexova por shumica nuk kan dal te beses dhe merdhi keq per ty , por me rendsi eshte qe kuksi dhe hasi te kan provu te kunderten dhe jemi miq tvjeter tlidhun shum ngusht afersisht i njejti brum :)
muze ma keq sa mire kuptohena :p
kam mesu tropojance perfekt :p

• Pëlqej
Ani de boll mire ki fole
Kush bre kapet me na
Jav martofsha qat nane e moter
Kur ne qaf spo tbi
Hiqmu syve

jam plotsisht dakord me ty , dhe nje falimnderit mikeshes tende dhe patriotes time qe ka pasqyruar vlerat e veta ne radh tpar dhe rrethit tone deri diku por bravo edhe ty qe ke dit ta vlersosh. kot nuk thon gjeje shokun me tmir se veten , me vjen keq per @Vinjol se qenka zhgenjy shum nga tropojanet por ndonjeher faijn duhet ta lypim edhe tek vetja se ska mundsi tken dal gjith tropojant tpabese :)
Jam me fat që e kam:)

• Pëlqej
Ai qe te kritikon gjithmone kur je vetem e nga pas nese te shajne eshte i pari qe te mbron.Shok i mire eshte ai qe mendon gjithmone per mire por sta ve ne dukje asnjehere.Qe pavarsisht problemeve qe ka ,gjen kohe te te degjoj edhe per budalliqet qe do ti thuash.

Back
Lartë