• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ceshte nje shok / shoqe i mire per ju?

Kur shoku i beson shprehjes: “Mos i hap gropen shokut se bie shoku brenda”, atehere ke gjetur nje shok te mire.?????

Nuk bej shume gjera ....thjesht jam aty degjoj cdo gje pa folur fare ....bej dicka shume te thjeshte i jap doren te ngrihet ....i jap shpatullen te mbahet fort ...dhe derdhim te dy lote qe ti marr dhimbjen ....jane gjerat me njerezore qe mund te bej per personin që i them miku im i ngushtë

Last edited:
ate qe meno se ke shok/shoqe
ajo/ai. te godet me shum
ska shok e shoqe te mire. sot vlen vetem interesi , intrigat dhe vetepelqimi i tyre ?

Shoku i mire eshte pasqyre per mua. Nje shok i cili me kupton, me t'cilin mund te konsultohem per shume gjera, me te cilin ndihem mire, udhetoje me te, i rrefej shumecka pa frike se mund te me keqkuptoje. Personi i tille si shok, sjell lumturi ne jeten time. Nje thenje thote:

"Shoku i mire eshte ai me te cilin ndihesh sikur je vetvetja"

Me fjale tjera, shoku i vertet per mua eshte ai me te cilin e heqim masken tone te perditshme

Une kam familjen, por ka gjera qe i bisedon vetem me shoqerine dhe ne jemi 6 shoqe, 4 shqiptare dhe 2 greke qe nga kopeshti edhe ato jane nje familje dyte per mua??

Nje shok apo shoqe e mire,esht ai qe ste len kur me ndje se je vet.Ne te mire e ne te keq,esht afer teje,dhe kur gabon nuk thot ske gabu,po te flet deri ta kuptosh se ke gabu.

Shoku/shoqja per mua jane ato te cilet te zgjasin doren pergjithmon dhe te kuptojne ne sy pa mos folur asgje

Gezohem per ty,un cdo dite dhe me shume po bindem per faktin qe nuk ekziston shoqeria e paster dhe e sinqert,fatkeqsisht.
Po nvaret ke te drejt po dhe rrall ka un kam shum shoqeri po si kto dy joo sjan asnje i respektoj te tjeret

Back
Lartë