• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni vjedhur ndonjëherë,ose a ju ka shkuar nëpër mend ?

Kam pas vjedh dikur kur isha i vogel duke filluar qe nga qershite, mollet, dardhat, fiqte etj. Iknim ne lum e na "gerryente" uji, kur ktheheshim i hynim bahçeve me radhe...😂

Kam pas vjedh dikur kur isha i vogel duke filluar qe nga qershite, mollet, dardhat, fiqte etj. Iknim ne lum e na "gerryente" uji, kur ktheheshim i hynim bahçeve me radhe...😂
Ti paske qene hajduti ne bahçen tone, u deshen vite ta kuptojme te verteten! 😂

shtetin kam qef ta vjedh lol
Edhe une mi @Nina te vije atij qafegjatit td ju tja konfiskoj gjithe llogarite, edhe atij plakut Salë gjitheve moj , te pakten te enderrojm jan falas endrrat! 😂

Edhe une mi @Nina te vije atij qafegjatit td ju tja konfiskoj gjithe llogarite, edhe atij plakut Salë gjitheve moj , te pakten te enderrojm jan falas endrrat! 😂
e nuk quhet as vjedhje , se me ja vjedh vjedhesit behesh si don kishoti :p pastaj ja shperndajm te varferve😁😄

e nuk quhet as vjedhje , se me ja vjedh vjedhesit behesh si don kishoti :p pastaj ja shperndajm te varferve😁😄
Disa here krto lloj fantazish na bejn te ndihemi me ne humor! Po ce do zgjadin sekonda dhe dalim nd realitet! 🥹😂

Back
Lartë