• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni vjedhur ndonjëherë,ose a ju ka shkuar nëpër mend ?

Asnjehere...e kam patur siklet dhe tmerja gjera qe i gjeja...me duket dhe sikur te gjej(jo te vjedh) dicka qe me duhet...do tentoja njehere ta ktheja(se kam provuar veten por keshtu besoj..ndoshta dhe tundohem)

Yes vodha zemren e @Jana pastaj ajo perfitoj me beri tap me Dashuri dhe e ri-mori perseri Po bashke me timen . Faleminderit @centos qe e kam komshi e mon ange gardien Qe me dha gjysmen e tij dhe pjesen tjeter ja mora @Dritëz . Sapo po ndjehesha e plotesuar shfaqet @HERA qe ma mèrr me pretekstin se meqe kishte dore @centos ne kte pune e si kishte dhen rrogen ma mori gjysmen e ♥️Dhe e ndau me @ZEUS .
Faleminderit @Gjyshi vjerizhit Qe e kam krah e ishalla sja prish mendjen ndonje…..qe tja marre e te ngel pa zember fare.

sdi a jam ne teme Po ishalla jam ?

si gjithmone …to be continue

Yes vodha zemren e @Jana pastaj ajo perfitoj me beri tap me Dashuri dhe e ri-mori perseri Po bashke me timen . Faleminderit @centos qe e kam komshi e mon ange gardien Qe me dha gjysmen e tij dhe pjesen tjeter ja mora @Dritëz . Sapo po ndjehesha e plotesuar shfaqet @HERA qe ma mèrr me pretekstin se meqe kishte dore @centos ne kte pune e si kishte dhen rrogen ma mori gjysmen e ♥️Dhe e ndau me @ZEUS .
Faleminderit @Gjyshi vjerizhit Qe e kam krah e ishalla sja prish mendjen ndonje…..qe tja marre e te ngel pa zember fare.

sdi a jam ne teme Po ishalla jam ?

si gjithmone …to be continue
Derisa skemi interes tek njoni tjetri dhe kemi nje kimi qe na ecin shakat e muhabetet dhe na pelqen, ca duhet te kerkoj tjetra/i qe tna fusi nsherr?
As sme intereson un flas me ty se cthone per ty e per mu mjafton te ndishesh mir e te ndihem dhe te ndihemi mire me cdo person ktu.
Tpuc ?

Po si femij thuaj gjdo her ne park mami im e ndjer thoshte perher lodrat aty qe kan qen kam tentuar ti marr me vete eshte kjo vjedhje apo temtim vjedhje kurse e rritur ne Kosov kur dal arave vjedh miser per ta pjek apo kumbulla etj kshtu te fshatareve sa e keqe jam hmmmm

Back
Lartë