O sa kujtim i bukur!Kam vjedh teatrrin e kukllave kur kam qen i logel, nje kinkaleri dhe telat e bakrrit te telekomit te hershem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O sa kujtim i bukur!Kam vjedh teatrrin e kukllave kur kam qen i logel, nje kinkaleri dhe telat e bakrrit te telekomit te hershem.![]()
Pse hajdute ke qen dhe ti?O sa kujtim i bukur!![]()
Kam bo dhe une kshu gjera e vogel!Pse hajdute ke qen dhe ti?![]()
Kur them une qe ke viçin ne bark jo thua ti jam engjellKam bo dhe une kshu gjera e vogel!![]()
Nuk jam engjell!Kur them une qe ke viçin ne bark jo thua ti jam engjell![]()
Po kte thoshe qe ne fillim ti o lugat se ndryshe sillesha une me ty.Nuk jam engjell!
Por me flen djalli ne bark!![]()
Po jo pa lejen time dun sillesh si do Ti! Por si dua une!Po kte thoshe qe ne fillim ti o lugat se ndryshe sillesha une me ty.![]()
Sikur ke pi raki ke shkrujtPo jo pa lejen time dun sillesh si do Ti! Por si dua une!![]()
Noshta kam pire sot, pak!Sikur ke pi raki ke shkrujt![]()
Shpresoj te jet pije gezimi e jo trishtimiNoshta kam pire sot, pak!![]()
Une kurr nuk pije nga gezimi!Shpresoj te jet pije gezimi e jo trishtimi![]()
Hajde bashkoju me trishtimin tim pra...Une kurr nuk pije nga gezimi!![]()
Une nuk jam lesbike!Hajde bashkoju me trishtimin tim pra...
@shkupjane sjam ka tradhtoj po i ofroj suport moral ksaj lesbikes tate.![]()
Se ajo o trradhtare dhe mendon se une nuk e di
Eshte akuze e rende! @shkupjane lexoSe ajo o trradhtare dhe mendon se une nuk e di![]()
Ai qe osht trathtar vet ju thot tjeraveEshte akuze e rende! @shkupjane lexo
Qyqa buroo ca ke vjedhEhe kam vjedh![]()
Kam vjedh robdeshaperin ten qe e kishe qit me u ter pas larjes.Qyqa buroo ca ke vjedh
zemren tende mojQyqa buroo ca ke vjedh
Ktu je ka fol gabim... Ajo @shkupjane ma ka vjedh zemren mu jo une zemren e asaj pises.zemren tende moj![]()