Ehaaaa...Po moj fioreee ndonjer zemra bie ne kundershtim me trurin se pyet ;(
Akoma besoni se ka dashuri??
Besoni se do vi princi te ju marre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehaaaa...Po moj fioreee ndonjer zemra bie ne kundershtim me trurin se pyet ;(
hahahahahaahahahahahahahahahahaahh mpuqqqq tyyyUn vallai edhe mbrapa diellit do shkoja mjafton mos jetoj ne katun se sdi pun fshati ???????
Zemra, nuk do te thot te krijohet ne lidhje ne distanc... por e marrem shembull nese personi qe dashurohesh jeton per nje kohe te shkurter aty afer teje apo jetonte aty dhe largohet nje shtet tjeter... ti do shkoje pas ti apo jo?1min!
As nuk ju referova lidhjeve ktu..
Por qe ne filim kur mendon kte teme thua arsyeja pse u krijus nje lidhje e tille ne distanca??
Dhe tjetra.. une sdo lija kurre jeten time.. per kenaqesine e dikujt!
Dhe une ktu ku jam kam arritur gjithcka me sh mund e lodhje.. e pse me hodhi trute e gomarit nje person te ik?
Nah... une jam me kte ide.. raportet ne distance as nuk krijohen e as nuk arrihet te mbahet!
Ktu ndryshon puna.....Zemra, nuk do te thot te krijohet ne lidhje ne distanc... por e marrem shembull nese personi qe dashurohesh jeton per nje kohe te shkurter aty afer teje apo jetonte aty dhe largohet nje shtet tjeter... ti do shkoje pas ti apo jo?
Aq me mire,ska me mire se me komshin perball.Se kam bere prove dashurine ne distance@Alexandra
Nuk o sexy fareeAq me mire,ska me mire se me komshin perball.![]()
Po o dreq po/me shef te shkoje kollovar ??.....