• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Nëse do të shohësh sa i pasur je,
Mos numëro paratë që ke;
Por derdh një lot dhe numëro,
Duart që zgjaten për ta fshirë atë ....!!!
Po kesaj ti vete si i pergjigjesh?
Meqenese kuptove thelbin e asaj qe thashe une dhe u pergjigje ndryshe!!
Une e kisha fjalen tek "duart qe zgjaten per ti fshire lotet" e thashe koha qe ka ardhur te shohin nga xhepi dhe epshi, per te fshire lotet.
Jane te rralle ata qe te shohin me syte e shpirtit, se mbizoteron interesi, e thone te gjithe jo vetem une?
Se qe paraja eshte e domosdoshme e di se lufta rreth parase dhe epshit behet dhe qe njerezit te cilet na rrethojne na duhen gjithe jeten, dihet si buka qe ha, i do si do, te duan s' te duan pune tjeter.
Ja dhe pertej thelbit ta spjegova?

Po kesaj ti vete si i pergjigjesh?
Meqenese kuptove thelbin e asaj qe thashe une dhe u pergjigje ndryshe!!
Une e kisha fjalen tek "duart qe zgjaten per ti fshire lotet" e thashe koha qe ka ardhur te shohin nga xhepi dhe epshi, per te fshire lotet.
Jane te rralle ata qe te shohin me syte e shpirtit, se mbizoteron interesi, e thone te gjithe jo vetem une?
Se qe paraja eshte e domosdoshme e di se lufta rreth parase dhe epshit behet dhe qe njerezit te cilet na rrethojne na duhen gjithe jeten, dihet si buka qe ha, i do si do, te duan s' te duan pune tjeter.
Ja dhe pertej thelbit ta spjegova?
Shumë mirë e kuptova e nderuar , por thjesht e zbertheva në mënyrën më të lehtë !
Respekt!

@Ablla te pyes dicka?
Kto pyetje pse nuk ja bon atyre ti qe fillojn kam canten gucci kam kte filipp plein psh ose atletet alexander mcqueen kur nxjerrin foto dhe e cilesojn atletet marken e tgjitha?

P.s se ai qe e nxjerr dhe i shpjegon marken e bon per arsye t trregoje qe i ka firmato

@Ablla te pyes dicka?
Kto pyetje pse nuk ja bon atyre ti qe fillojn kam canten gucci kam kte filipp plein psh ose atletet alexander mcqueen kur nxjerrin foto dhe e cilesojn atletet marken e tgjitha?

P.s se ai qe e nxjerr dhe i shpjegon marken e bon per arsye t trregoje qe i ka firmato
Une u pergjigja asajt qe postoi @Ema
Ç' me duhet mua se ç' bejne tjeret!
Gjithkush e di vete se ca ben prz.
Une komandoj vetem veten time?

Gabimet ndodhin, ama dikush i ka hobi!

Njerëzit mendojnë se të qenit vetëm na bën të vetmuar, por nuk mendoj se është e vërtetë.
Të jesh rrethuar nga njerëzit e gabuar është vetmia më e madhe në botë.

Nuk do ti beja keq kurre dikujt, vetem pse e meriton.
Sepse njerezit qe do me shpirt te paster si loti, do ti shohesh mire.
Pa c' ka se tjeret mendojne e veprojne ndryshe.
Une mendoj e veproj ashtu sikur me thote zemra, per ta pare zemren time te lumtur!

Ekzistojne njerez ne kete bote, qe te keqen e shajne dhe te keqen e ndjekin.
Te miren e duan, por me kembe e shkelin.

" Mësojeni Kohën
T'mos i hajë të vetët
Ç'ka u shemb shëmtije
E ringrejnë poetët "

A. SHKRELI

Back
Lartë