• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Nuk mendoj se qendron ajo shprehja e pare qe te kam cituar, halabak eshte nje metafor e rende fyese, nuk mendoj se ka lidhje me personalitetin.
Gjithsesi eshte mendimi jot.
Nuk e kupyova cke dashur te shprehesh prandaj te citova.

Gjithe te mirat edhe ty.
Nuk eshte mendimi im, eshte e huazuar!
Gjerat qe postoj ketu,rralle jane te shkruara nga une, por qe i postoj dhe harroj ti vendos autoresine ose e "huazuar"
Ndonjehere njerezit vishen me kostum per te fshehur krimin dikur politikanet, a nuk eshte e drejte e shprehja.
Ndoshta autori kete ka dashur te thote.
Nuk kisha kohe ate dit dhe mu rikujtua te ju kthej pergjigje.
Gjithsesi, faleminderit!

Po nje i zgjuar a mund te jet nje halabak ?
Nji i zgjuar mendoj që i përshtatet nji personit të tillë.
Ndryshe do thoja intelegjenca qoft dhe zgjuarsia jan aftësit tona që kena ti përshtatena, nji ambjenti apo njerve të rinj.

Më lejo të ju pyes.
ju lutem mund të më thoni po për ju çfar e bën një njeri "halbak" apo të "zgjuar" ?!☺

A nuk eshte nje metafore e rende fyese, nuk mendoj se kanë lidhje të gjithë me këtë shprehjen tuaj.
Gjithsesi mendimi juaj?
Jo!
Se kafshët kujdesen për njërri tjetrin!
Dhe jan shumë besnik e të dashur!
Njerzit janë ziliqar, kafshë, se vrasin ngacmojnë seksulisht, dhe përdhunojnë!
Njerzit janë qënie e neveritshme!
Kur të shohin mirë vllai -vllan po vret!

Jo!
Se kafshët kujdesen për njërri tjetrin!
Dhe jan shumë besnik e të dashur!
Njerzit janë ziliqar, kafshë, se vrasin ngacmojnë seksulisht, dhe përdhunojnë!
Njerzit janë qënie e neveritshme!
Kur të shohin mirë vllai -vllan po vret!
E di @Meloo por nuk jane te gjithe njesoj, ketu e kisha fjalen!
Na posto ndonje fragment nga libri qe po lexon, te pelqeu, eshte i bukur?

Nuk eshte mendimi im, eshte e huazuar!
Gjerat qe postoj ketu,rralle jane te shkruara nga une, por qe i postoj dhe harroj ti vendos autoresine ose e "huazuar"
Ndonjehere njerezit vishen me kostum per te fshehur krimin dikur politikanet, a nuk eshte e drejte e shprehja.
Ndoshta autori kete ka dashur te thote.
Nuk kisha kohe ate dit dhe mu rikujtua te ju kthej pergjigje.
Gjithsesi, faleminderit!
Ka me shyme kuptim per ty sepse ke lexuar gjithe permbajtjen, librin, artikullin, por keshtu e veçuar pak e veshtire.
E kuptova.

A nuk eshte nje metafore e rende fyese, nuk mendoj se kanë lidhje të gjithë me këtë shprehjen tuaj.
Gjithsesi mendimi juaj?
Per cilen metafore e ke fjalen ?

Qe ti thuash njeriut kafsh ?
Ky eshte krahasim jo metafore, por une e thash ne kontekstin qe kur ju themi njerezve kafshe, ne ofendojme kafshet.

Nji i zgjuar mendoj që i përshtatet nji personit të tillë.
Ndryshe do thoja intelegjenca qoft dhe zgjuarsia jan aftësit tona që kena ti përshtatena, nji ambjenti apo njerve të rinj.

Më lejo të ju pyes.
ju lutem mund të më thoni po për ju çfar e bën një njeri "halbak" apo të "zgjuar" ?!☺
Halabak te ben sjellja , zgjuarsia (inteligjenca) eshte e lindur.

Back
Lartë