Thelbi eshte kryesorja, pa tjerat shkojne e vijne?E kuptova edhe thelbin e asaj qe ke shënuar por me këtë tu pergjigja !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Thelbi eshte kryesorja, pa tjerat shkojne e vijne?E kuptova edhe thelbin e asaj qe ke shënuar por me këtë tu pergjigja !
Po kesaj ti vete si i pergjigjesh?Nëse do të shohësh sa i pasur je,
Mos numëro paratë që ke;
Por derdh një lot dhe numëro,
Duart që zgjaten për ta fshirë atë ....!!!
Shumë mirë e kuptova e nderuar , por thjesht e zbertheva në mënyrën më të lehtë !Po kesaj ti vete si i pergjigjesh?
Meqenese kuptove thelbin e asaj qe thashe une dhe u pergjigje ndryshe!!
Une e kisha fjalen tek "duart qe zgjaten per ti fshire lotet" e thashe koha qe ka ardhur te shohin nga xhepi dhe epshi, per te fshire lotet.
Jane te rralle ata qe te shohin me syte e shpirtit, se mbizoteron interesi, e thone te gjithe jo vetem une?
Se qe paraja eshte e domosdoshme e di se lufta rreth parase dhe epshit behet dhe qe njerezit te cilet na rrethojne na duhen gjithe jeten, dihet si buka qe ha, i do si do, te duan s' te duan pune tjeter.
Ja dhe pertej thelbit ta spjegova?
Ok, e nderuar ?Shumë mirë e kuptova e nderuar , por thjesht e zbertheva në mënyrën më të lehtë !
Respekt!
Une u pergjigja asajt qe postoi @Ema@Ablla te pyes dicka?
Kto pyetje pse nuk ja bon atyre ti qe fillojn kam canten gucci kam kte filipp plein psh ose atletet alexander mcqueen kur nxjerrin foto dhe e cilesojn atletet marken e tgjitha?
P.s se ai qe e nxjerr dhe i shpjegon marken e bon per arsye t trregoje qe i ka firmato
Po pra po seshte mire me sulmu gjithmone!Une u pergjigja asajt qe postoi @Ema
Ç' me duhet mua se ç' bejne tjeret!
Gjithkush e di vete se ca ben prz.
Une komandoj vetem veten time?
Ke sulmova une?Po pra po seshte mire me sulmu gjithmone!
Perderisa i ke merak kto tema, thuji atje ku duhen!!
Duket duket interesi faktikisht!Ke sulmova une?
Une thashe mendimin tim, sikur te gjithe.
Jeta eshte bere interes, kaq?
Ok?Duket duket interesi faktikisht!
Problemi eshte se per t fol flisni te gjith jepni ide te shkelqyera, por problemi eshte se si perdorni kto shprehje ne vende qe vertet duhen!