• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si do reagonit ?

Tani varet për çfare lloj takimi bëhet fjalë...
Nëse thjesht miqësor, për mua nuk ka rëndësi gjëndja civile apo paraqitja vizuale pasi primare ështe sjellja, sinqeriteti dhe ajo çka më ofron..
Në të kundërt, nëse takimi është për njohje( marrëdhënie) këtu duhet patur shumë kujdes, të mos biesh në kurthet e virtualitetit..duhet zgjuarsi pa arritur në hapat e takimit.
Po tani besoj se jo të gjith por pjesa më e madhe per marrëdhënie flasin. Është një pjes shumë e vogël që do vërtet të jet ne friendzone. Por edhe një pjes nga kjo mendon se po të futet në friendzone do ta ket me të thjesht për të krijuar marrëdhënie.

Po re ndodh kjo. Por ajo të thot pastaj ti me doje mua cfar punë prishin fëmijët. Dhe ti ose i thua ska gje se unë të dua tani. Ose këputja që: Mua do mi hedhësh dobicat në prer ti. Dhe ik si zotëri pastaj.
Tani varet për çfare lloj takimi bëhet fjalë...
Nëse thjesht miqësor, për mua nuk ka rëndësi gjëndja civile apo paraqitja vizuale pasi primare ështe sjellja, sinqeriteti dhe ajo çka më ofron..
Në të kundërt, nëse takimi është për njohje( marrëdhënie) këtu duhet patur shumë kujdes, të mos biesh në kurthet e virtualitetit..duhet zgjuarsi pa arritur në hapat e takimit.
Mos harro te sjellesh cunin :p

Po tani besoj se jo të gjith por pjesa më e madhe per marrëdhënie flasin. Është një pjes shumë e vogël që do vërtet të jet ne friendzone. Por edhe një pjes nga kjo mendon se po të futet në friendzone do ta ket me të thjesht për të krijuar marrëdhënie.
Po tani ka dhe one night stand
Varet çfarë kërkojnë nga njëri-tjetri?‍♀️

Jo e takoj por po thoja sdo e takoja aq shpejt sa qe skam par foto apo kamer dhe di me shum per at person ne fund te fundit gjera qe ndodhin ste pelqen se pelqen me shum rrespekt rrug te mbar e fat tutje do i uroja.
Ja ta kam shkruajtur me lart ti e pyet ai të thot 25. Dhe kur e takon del qe është 52 . Dhe ai të thot ngatrova numrat tek tastjera.

Ja ta kam shkruajtur me lart ti e pyet ai të thot 25. Dhe kur e takon del qe është 52 . Dhe ai të thot ngatrova numrat tek tastjera.
Uaaaaa skam has ne tilla gjera in i filetroj gjerat para se te futem aq thell disi no coment

Po tani ka dhe one night stand
Varet çfarë kërkojnë nga njëri-tjetri?‍♀️
Po edhe one night shand kollaj është . Ai ose ajo vërtet moshe madhe po sdo ta kaloj natën duke te treguar ty histori që të deri gjumi.

Lumsi nqs e filtron dot se ai mund ti kpusi mashtrim mbi mashtrimin kur te flasi
Auuuu te shkoj rrs qar ti them kur ai ska pas turp tme genjen mua apo dike pse te ndehem keq ti them ne sy shporru jallah

Auuuu te shkoj rrs qar ti them kur ai ska pas turp tme genjen mua apo dike pse te ndehem keq ti them ne sy shporru jallah
Hahahaha tani dole të fjala ime që do thuash thuash atë që vërtet mendon. Se ti po thoshe që do ti thoje thjesht se nuk pelqeje.

Hahahaha tani dole të fjala ime që do thuash thuash atë që vërtet mendon. Se ti po thoshe që do ti thoje thjesht se nuk pelqeje.
Po se kapa thelbin kam problem me shqipen andaj

Pra flisni me dike. Dhe pëlqeheni. Kur takoheni ai ose ajo del të jet super e shpifur. Ose ju ka then se është 25 vjec dhe del se është 52. Kur e pyesim pse me gënjejnë thon që padashje ngatroga numrat. Si do reagoni ?
Ti si ke reaguar ?

Pra flisni me dike. Dhe pëlqeheni. Kur takoheni ai ose ajo del të jet super e shpifur. Ose ju ka then se është 25 vjec dhe del se është 52. Kur e pyesim pse me gënjejnë thon që padashje ngatroga numrat. Si do reagoni ?
????

Rrofsh por un kam lind dhe rrit vend tjeter skam mesuar Anetaret.
Po fol shqip më familje në Shpi. Ti dij gjermanishtes apo jo ? Që mua po më dalin thinjat dhe spo i mësoj dot ato die der das, nominativ akuzativ . Shqipja pak rregulla ka krahasuar me Gjermanishte.

Qe tvesh te takimi i ke njohur mire njerzit..nuk takohesh me tprin/en qe shkemben dy koment/mesazhe.
Plus nuk besoj se dikush ka aq guxim sa tket genjyer kaq shume dhe tvij ne takim se ska sens.
Dhe po ndodhi seshte fundi botes. Shaka e muahbet dhe secili ne shpi tvet se nuk do hedhesh firmen per martese.
Tema ok duket se gjera qe ndodhin se perfshihen shume lloje situatash dhe "genjeshtrash"

Back
Lartë