• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si do reagonit ?

djali

Don't stop believing
ANETAR ✓
LV
0

Pra flisni me dike. Dhe pëlqeheni. Kur takoheni ai ose ajo del të jet jashte asaj qe ju e kini menduar. Ose ju ka then se është 25 vjec dhe del se është 52. Kur e pyesim pse me gënjejnë thon që padashje ngatrova numrat. Si do reagoni ?

Last edited by a moderator:
Pra flisni me dike. Dhe pëlqeheni. Kur takoheni ai ose ajo del të jet super e shpifur. Ose ju ka then se është 25 vjec dhe del se është 52. Kur e pyesim pse me gënjejnë thon që padashje ngatroga numrat. Si do reagoni ?
Mduket shum palidhje si teme!

@Chilling sesht faj im që të duket palidhje. Mbase ke arsyetim tjetër ti. Dhe e gjen veten tek temat ke do perqafosh dhe ku do shkoj amtare me lart në ferr apo në hënë kshu ne parajs se e ngatrova. Shikoj se mbase i lidh dot gjerat andej.

Do bisedoja do ja beja gjat bisedes me vjen keq po nuk je ne parashikimet e mija ashtu siq mund te mos jem dhe un kuptohet kaq.

Mos e demoralizo djalin po jepi ndonje mendim qofte dhe keshille te formes... asnje sduhet te gaboje deri ne ate pike ne kohen qe ekzistojne kamerat e njerezit shihen e flasin me ze paraprakisht takimit .
Jo Dea nuk demoralizohem sidomos ktu cfar ka per mos të lidhur. Po e drejt mendimi jot që the që duhet të flasin dhe të shihen me kamer. Sepse e shikon realisht me ke ke te besh dhe mashtrimet nuk pine dot uje.

Do bisedoja do ja beja gjat bisedes me vjen keq po nuk je ne parashikimet e mija ashtu siq mund te mos jem dhe un kuptohet kaq.
Po por ai do te kerkoj shpjegim. To të thot që ti deri die që flisnim me the që me pelqeje si tip dhe isha ai njeriu që ti po beje plane per te ardhmen. Ne kte rast ti ose mund ti thuash direkt qe je i shpifur ose dicka tjeter. Por cfar do ishte ajo që mund ti thoje tjeter ?

Po por ai do te kerkoj shpjegim. To të thot që ti deri die që flisnim me the që me pelqeje si tip dhe isha ai njeriu që ti po beje plane per te ardhmen. Ne kte rast ti ose mund ti thuash direkt qe je i shpifur ose dicka tjeter. Por cfar do ishte ajo që mund ti thoje tjeter ?
E 1 pse me kam dal me gjygjtarin dhe e dyta nuk do vjen apo futem aq thell e bej plane pa e par qoft foto apo kamer nuk eshte aq kollaj sa mendohen jo hmmm.

Imagjino te takosh nje vajz ktu qe te thote eshte beqare dhe kur te takohesh te vje me dy cunat
Po re ndodh kjo. Por ajo të thot pastaj ti me doje mua cfar punë prishin fëmijët. Dhe ti ose i thua ska gje se unë të dua tani. Ose këputja që: Mua do mi hedhësh dobicat në prer ti. Dhe ik si zotëri pastaj.

A je ngul ti djal a qa o puna?

E 1 pse me kam dal me gjygjtarin dhe e dyta nuk do vjen apo futem aq thell e bej plane pa e par qoft foto apo kamer nuk eshte aq kollaj sa mendohen jo hmmm.
Prisja një përgjigje me konkrete të them të vërtetën se ti deri me par the që do ta takoja dhe do ti thosha që ti nuk je në parashikimet e mija. Kurse tani po thua që sdo ta takoja. Kaq e vështir është të japesh nje mendim te drejt ?

Prisja një përgjigje me konkrete të them të vërtetën se ti deri me par the që do ta takoja dhe do ti thosha që ti nuk je në parashikimet e mija. Kurse tani po thua që sdo ta takoja. Kaq e vështir është të japesh nje mendim te drejt ?
Jo e takoj por po thoja sdo e takoja aq shpejt sa qe skam par foto apo kamer dhe di me shum per at person ne fund te fundit gjera qe ndodhin ste pelqen se pelqen me shum rrespekt rrug te mbar e fat tutje do i uroja.

A je ngul ti djal a qa o puna?
Jo nuk ngulem une se jam gjithmon i pergatitur.
Po per muhabet që të hap një tem reale. Dhe jo të hedh un skedin ku do shkoj amtari me lart ne ferr apo ne hen.

Jo e takoj por po thoja sdo e takoja aq shpejt sa qe skam par foto apo kamer dhe di me shum per at person ne fund te fundit gjera qe ndodhin ste pelqen se pelqen me shum rrespekt rrug te mbar e fat tutje do i uroja.
Po prap o Catamele nuk është përgjigje e drejt. Me pyet mua cfar do bëjë une ne kte situat dhe me thuaj pastaj nqs e kam gabim ose jo.

Po prap o Catamele nuk është përgjigje e drejt. Me pyet mua cfar do bëjë une ne kte situat dhe me thuaj pastaj nqs e kam gabim ose jo.
Uaaaa ok lere fare sdij si te shpjegohem Shqip ndyshe u mundova aq sa dija hmmmm.

Tani varet për çfare lloj takimi bëhet fjalë...
Nëse thjesht miqësor, për mua nuk ka rëndësi gjëndja civile apo paraqitja vizuale pasi primare ështe sjellja, sinqeriteti dhe ajo çka më ofron..
Në të kundërt, nëse takimi është për njohje( marrëdhënie) këtu duhet patur shumë kujdes, të mos biesh në kurthet e virtualitetit..duhet zgjuarsi pa arritur në hapat e takimit.

Uaaaa ok lere fare sdij si te shpjegohem Shqip ndyshe u mundova aq sa dija hmmmm.
Ti mendon se është e sjellshme që ti thuash thjesht sme pelqen po jo gabim. Se ti e pelqeje kur flisje. Pse nuk i thua te vërtetën cfar mendon është me e sjellshme . Ti thuash o xhaxhi unë ti vërtet me bërë për vete me fjal por ama ti je sa mosha e gjyshit tim . Trego të vërtetën.

Ti mendon se është e sjellshme që ti thuash thjesht sme pelqen po jo gabim. Se ti e pelqeje kur flisje. Pse nuk i thua te vërtetën cfar mendon është me e sjellshme . Ti thuash o xhaxhi unë ti vërtet me bërë për vete me fjal por ama ti je sa mosha e gjyshit tim . Trego të vërtetën.
Un mendova ne pamje te jashme askund su cek tek mosha po nejse po ather i bije dhe ai apo ajo sesht budalle ta kuptoj ket gje kur ka te bej me aq ndyshim moshe dhe nje spo e kuptoj gjat bisedes ktu si nuk e pyesin njeri tjetrin qar moshe kan interesante hmmm

Back
Lartë