Skeni faj ju kur ju a ka dhen shancin pjethka. PoJo Jo e kishte len vetem deget ky @Anonymous sme doli gje mua, u ktheva duke qare leket e naftes![]()
Nje keshille po ju jap mos e boni me kte gje se sdo kapni me jo pjeshka po as kajsi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skeni faj ju kur ju a ka dhen shancin pjethka. PoJo Jo e kishte len vetem deget ky @Anonymous sme doli gje mua, u ktheva duke qare leket e naftes![]()
Ska gje do kapim zerdeli apo jo @centosSkeni faj ju kur ju a ka dhen shancin pjethka. Po
Nje keshille po ju jap mos e boni me kte gje se sdo kapni me jo pjeshka po as kajsi .![]()
Mos u fryfshiii! ?Ska gje do kapim zerdeli apo jo @centos
Cfar do qe te kishe shkruajtur posht kishte rëndësi. Kjo " Do e mendoja mundësinë, se mbase edhe unë mund të dal jashtë parashikimeve të tija " ishte super. Shumë pak vajza mund ti thoshin kot fjal per mendimin tim bravo ?Do e mendoja mundësinë, se mbase edhe unë mund të dal jashtë parashikimeve të tija. Patjetër që do i a thoja atë që mendoj. Por në mënyrë sa më të butë. Besoj se do kalonim bukur për kundrejt pritshmërive.
Kjo ishte pergjigje lezetshme per moshen tate ??@Chilling sesht faj im që të duket palidhje. Mbase ke arsyetim tjetër ti. Dhe e gjen veten tek temat ke do perqafosh dhe ku do shkoj amtare me lart në ferr apo në hënë kshu ne parajs se e ngatrova. Shikoj se mbase i lidh dot gjerat andej.
Përgjigjet nuk klasifikohen me mosh por me inteligjencë shokuKjo ishte pergjigje lezetshme per moshen tate ??
Pse mendon se ke inteligjence ?Përgjigjet nuk klasifikohen me mosh por me inteligjencë shoku
Ore inteligjenc kan te gjith po ca e kan posht mesatares disa lart. Unë se kam matur me pak se neurologjike ca janë ato kur ta mas dhe po u kujtova do te them te parit se sa e kam.Pse mendon se ke inteligjence ?re un se kam matur ndo1 her me k
Ta kalon mesataren kshu e ? Kije kujdes se te shkon keq ?Ore inteligjenc kan te gjith po ca e kan posht mesatares disa lart. Unë se kam matur me pak se neurologjike ca janë ato kur ta mas dhe po u kujtova do te them te parit se sa e kam.
Inteligjenca nuk shkon keq por budalleku se mendon se ke brinjë dhe i bie murit me kok dhe vriteshTa kalon mesataren kshu e ? Kije kujdes se te shkon keq ?
Kur kalon normalen e inteligjences bohesh budall o shtepirtInteligjenca nuk shkon keq por budalleku se mendon se ke brinjë dhe i bie murit me kok dhe vritesh
Kte që jam inteligjent un e thua ti se unë se thash gjë. Po flet cik si kot me duket ? Mos je tek ballkazini dhe po bën rakin dhe të zuri era ? Se tani e ka sezonin ajo .Po te dinte qe kishte inteligjent si ty o zemra qe futen ne internet do ishte bo budall ?
Jam ven tjeter po ajd mo ?Kte që jam inteligjent un e thua ti se unë se thash gjë. Po flet cik si kot me duket ? Mos je tek ballkazini dhe po bën rakin dhe të zuri era ? Se tani e ka sezonin ajo .
Deri ne Glyfada me ndiqte ,lere ce pyet ?Dashuria e jetes ??
Spurdhjak ?Do i them qe nuk kam bere vaksinen dhe kam kolle e temperature qe ne mengjes, po nuk besoj se jam me covid?