• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si do reagonit ?

Do e mendoja mundësinë, se mbase edhe unë mund të dal jashtë parashikimeve të tija. Patjetër që do i a thoja atë që mendoj. Por në mënyrë sa më të butë. Besoj se do kalonim bukur për kundrejt pritshmërive.

Do e mendoja mundësinë, se mbase edhe unë mund të dal jashtë parashikimeve të tija. Patjetër që do i a thoja atë që mendoj. Por në mënyrë sa më të butë. Besoj se do kalonim bukur për kundrejt pritshmërive.
Cfar do qe te kishe shkruajtur posht kishte rëndësi. Kjo " Do e mendoja mundësinë, se mbase edhe unë mund të dal jashtë parashikimeve të tija " ishte super. Shumë pak vajza mund ti thoshin kot fjal per mendimin tim bravo ?

@Chilling sesht faj im që të duket palidhje. Mbase ke arsyetim tjetër ti. Dhe e gjen veten tek temat ke do perqafosh dhe ku do shkoj amtare me lart në ferr apo në hënë kshu ne parajs se e ngatrova. Shikoj se mbase i lidh dot gjerat andej.
Kjo ishte pergjigje lezetshme per moshen tate ??

Pse mendon se ke inteligjence ?re un se kam matur ndo1 her me k
Ore inteligjenc kan te gjith po ca e kan posht mesatares disa lart. Unë se kam matur me pak se neurologjike ca janë ato kur ta mas dhe po u kujtova do te them te parit se sa e kam.

Ore inteligjenc kan te gjith po ca e kan posht mesatares disa lart. Unë se kam matur me pak se neurologjike ca janë ato kur ta mas dhe po u kujtova do te them te parit se sa e kam.
Ta kalon mesataren kshu e ? Kije kujdes se te shkon keq ?

Po re dhe ai Thomas Edison që shpiku elektricitetin qe kishte inteligjencë të lart ishte budalla. Se se dinte ai që me elektricitet do funksionte telefoni ose laptop që shkruan një i zgjuar si puna jote. A të keqen vllai

Po te dinte qe kishte inteligjent si ty o zemra qe futen ne internet do ishte bo budall ?
Kte që jam inteligjent un e thua ti se unë se thash gjë. Po flet cik si kot me duket ? Mos je tek ballkazini dhe po bën rakin dhe të zuri era ? Se tani e ka sezonin ajo .

Back
Lartë