• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Pse qeshni me fatkeqesine time ju?
O llastic mos u tall mi se te griva ?...
Por trg kur ke dhuru per her te fundit se kshu bon kot ti se jam e sigurt e leket e fundit me tdal nje njeri ne nevoj ja dhuron ??

O llastic mos u tall mi se te griva ?...
Por trg kur ke dhuru per her te fundit se kshu bon kot ti se jam e sigurt e leket e fundit me tdal nje njeri ne nevoj ja dhuron ??
Skam lek mi oj kjo ?
Ngela I kam hanger lek te gjalla ?

Sa me shum jep aq me shum Zoti ta shton nkte bot jena gjith kalimtares kshu qe sa kena mundesi me ndihmu duhet me ndihmu se ne trojet Shqipetare ka shum skamje ??

Back
Lartë