• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni bere ndonjehere bamiresi,dhe pse?

Zakonisht bamiresine e bej fshehtas

Kush do ben bamirs dhe ndihen mire me veten dhe nuk ka pse e shpreh ?

Bamirsia esht dicka qe sdu me dit askush se ca bej,e din zoti mjafton,se ndryshe so bamirsi po reklam vetes ihaaaa ma shpifin do pz

Po, sepse ma do zemra?
Shume e gezueshme ndjehem, kur shoh jetim te behen te lumtur dhe arsyeja jam une❤️❤️

Te gjithve na ndodh qe kudo te hedhim syt shikojm,femije pa veshje te grisura, pa atlete te bere pis ,gra shtatzane ,burra qe jan te paralizuar jo te gjith jan nje shtres e mesme apo e pasur .....ka njerez qe ne dark nuk kan cfre te hane , e ka te tjer qe kan aq shum por nuk din cfr te zjedhin....por a jeni tip qe me aq sa keni mundesi dhuroni....apo jeni edhe mos besusa ...sepse ka shum qe na genjejn ne rrug lypin lek duke pasur nje gjendje e kan si pune te 2 ....ju ka ndodhur te keni dhen lek ..e te jeni bere pishman me vone pasi e keni kuptuar qe ju ka genjyer....po hera e fundit qe ke bere sevap kur ka qen ?.... FB_IMG_1627716655627.jpg

Last edited:
Kam par plot dhe asnje skam len pa i dhen lek..pervec atyre qe genjejne se kuptohen hahaha
Vetem une si kuptoj qe me genjenj i shof ashtu qe varen ne makin ose ne rrug qe me ndjekin ose ca kalamaj qe me terheqin o zot sdi ndonjer them si mundet nje femij aq i vogel te dij aq shum ose jan me tutor ?

Vetem une si kuptoj qe me genjenj i shof ashtu qe varen ne makin ose ne rrug qe me ndjekin ose ca kalamaj qe me terheqin o zot sdi ndonjer them si mundet nje femij aq i vogel te dij aq shum ose jan me tutor ?
Mos i jep atyreve, mi jep mua hahaha

Back
Lartë