Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rilexo veten.?besoj se eshte llogjike qe perpara se tkaloj te zemra cdo gje kalon ne tru,pastaj vendosim ne nese do ja lem vetem zemres,trurit apo te dyjave![]()
Paralel dore per dore ecin te dyja.S'ben ic vAllahi sepse duhet te jen bashk njera t'jetres
Rilexo veten.?
Perpara se te kaloj te zemra cdo gje kalon ne tru,?
Koki shoqerish per veterinerPo un shokun tim kur ishte pa qef e cova te veterineri edhe ka ngel histori kjo gjo ? lina e ka ngju live ??
Sigurisht, njera pa t'jetren sben..Paralel dore per dore ecin te dyja.
une po te them qe truri perpunon gjithcka zemra ndjen,tashi e kuptove?Rilexo veten.?
Perpara se te kaloj te zemra cdo gje kalon ne tru,?
Un po them qe jan paralel.dmth ti po thu tashi qe truri spunoka fare...
Ku I dihet sjan gjith/a njesoj se di pse e kam ket mendim po ska zmr ska as tru ?, e anasjelltas po ska tru ska zmr ? noshta se kam kuptu mir temen ?Ku ti gjejm te dyja,? Mendon se e gjen ate kombinim apo baaaa,?
E kisha kuptuar ne fakt qe me pare ndaj kam hapur dhe temen.?une po te them qe truri perpunon gjithcka zemra ndjen,tashi e kuptove?
Me mir me ndjek turin qese zemrën se zemraCila eshte gjeja qe vlersoni me teper tek nje person,? Zemer apo tru,? Cfare ju ben te vlersoni me teper tek njerzit qe ju rrethojn?
ok flm per temen e bukurE kisha kuptuar ne fakt qe me pare ndaj kam hapur dhe temen.?
Shume mire e ke kuptuar,ne fakt pyetja eshte per te ngaterruar pak.Ku I dihet sjan gjith/a njesoj se di pse e kam ket mendim po ska zmr ska as tru ?, e anasjelltas po ska tru ska zmr ? noshta se kam kuptu mir temen ?
Ke deshire te njihemi ? ?ok flm per temen e bukur
Faleminderit ty per pergjigjet e tua.ok flm per temen e bukur
? jes koke ??Koki shoqerish per veteriner
Po un shokun tim kur ishte pa qef e cova te veterineri edhe ka ngel histori kjo gjo ? lina e ka ngju live ??
? jes koke ??