Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me ken te 2-ja do ishte mire, por une zgjedh ca ka ne zemer jo ne tru!Cila eshte gjeja qe vlersoni me teper tek nje person,? Zemer apo tru,? Cfare ju ben te vlersoni me teper tek njerzit qe ju rrethojn?
Celsi i zemres ?? eshte zemra,nje njeri me zemer te bukur dhe te paster do bej te pamunduren qe mos te te lendoj kurre ose mos te te shikoj kurre te trishtuar,do di te te fali gjithmon dashuri zemre,padiskutim dhe truri jan 2 (mekanizma) te lidhura fort bashke dhe padyshim ecin paralel por un peshoj pak me shume tek nje zemer e bukur.?Tek te tjrt shof zemren sepse perderisa me fal dashuri kjo eshte shum e vlefshme per mua por sigurisht dhe anen logjike e vlersoj shume
Me mir von se kurreSka as tru as zemër?
Jam plotsisht ne nje mendim me ty???Celsi i zemres ?? eshte zemra,nje njeri me zemer te bukur dhe te paster do bej te pamunduren qe mos te te lendoj kurre ose mos te te shikoj kurre te trishtuar,do di te te fali gjithmon dashuri zemre,padiskutim dhe truri jan 2 (mekanizma) te lidhura fort bashke dhe padyshim ecin paralel por un peshoj pak me shume tek nje zemer e bukur.?

Unë mendoj që truri eshte si makine, dhe zemra si shoferi, pra zemra komandon trurinCila eshte gjeja qe vlersoni me teper tek nje person,? Zemer apo tru,? Cfare ju ben te vlersoni me teper tek njerzit qe ju rrethojn?
Shyqyr beson qe te dyja i kemi dhe komandohen nga njera tjetra ?Unë mendoj që truri eshte si makine, dhe zemra si shoferi, pra zemra komandon trurin![]()
Mos lesho thumba se te thumbova ??Kur e lexova ket tem
Rhash paska nis Kjo me kto tema ?
Si gjithmone
zemra ma le trurin ne harrese
Kaq kam !
He se sme pickojne ?Mos lesho thumba se te thumbova ??
Ke vesh antiplumb ? ? du dhe un njo.He se sme pickojne ?