Do e marr ne gjunjeThuji qe tjapi zahiren po s'pati franga
u pa puna
vec antaret mos torturohen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do e marr ne gjunjeThuji qe tjapi zahiren po s'pati franga
Qar eshte ajo gje jallahJepi zahiren do te thotë
Duhet tjapi prova qe e meriton edhe ne gjunje?Do e marr ne gjunje
u pa puna
vec antaret mos torturohen.![]()
Ska gje dhe ne kemb rri ?????Do e marr ne gjunje
u pa puna
vec antaret mos torturohen.![]()
Opo do zbresesh se ktu po nuk dhe gje s'ka xhiroSka gje dhe ne kemb rri ?????
Te thash pa me then passion nuk leviz dot hmmmOpo do zbresesh se ktu po nuk dhe gje s'ka xhiro
Po pse ashu ne gjunj do rrish gjith kohen ti? ?Te thash pa me then passion nuk leviz dot hmmm
Ti e ke bileten pa pare?Pasi lexova historine e djalit te Sheikut ?
Djali i sheikut
- Baba, me vjen shume turp nga vetja, pasi ndersa une shkoj ne shkolle me Ferrarin tim, shoket e mi vijne me tren…
sheiku pasi merr letren, i inatosur i kthen pergjigje:
- ne llogarine tende sapo kalova 20 milion dollare, bli edhe ti trenin tend dhe mos na turpero!
Me erdhi nje ide te pyes @Ai_Tipi n ... do blesh nje tren ti apo te paguajme bileten te ktase skane asgje me teper Sheiku e @Passion i me @Mr. A se ty ?
Sheiku tna vi onash se eshte si kacabun i zi lale ne ina kacabuna me lekure te lodhme pak te rrudhme edhe pak te ashper ? une te blej avion tren traget krocera mos e rendesishmja une te blej i pale patina qe sheikut si shko menja kurr te ti blej ????Pasi lexova historine e djalit te Sheikut ?
Djali i sheikut
- Baba, me vjen shume turp nga vetja, pasi ndersa une shkoj ne shkolle me Ferrarin tim, shoket e mi vijne me tren…
sheiku pasi merr letren, i inatosur i kthen pergjigje:
- ne llogarine tende sapo kalova 20 milion dollare, bli edhe ti trenin tend dhe mos na turpero!
Me erdhi nje ide te pyes @Ai_Tipi n ... do blesh nje tren ti apo te paguajme bileten te ktase skane asgje me teper Sheiku e @Passion i me @Mr. A se ty ?
Nuk e kap temen pastaj nuk e di une per cfare behet fjale ? konkurence per ca si qysh tek a cift@Ai_Tipi e shikon cben konkurenca, direkt tolerim ahahahaha
Qeka trren me te futme po spate leket ul breketPse mi shoqe ne te pyesim eke apo nuk e ke bileten , nuk ti kontrollojmë xhepat se marrim ne telefon @Ai_Tipi