• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Treni i forumit Netedy.

Pasi lexova historine e djalit te Sheikut ?
*
Djali i sheikut
- Baba, me vjen shume turp nga vetja, pasi ndersa une shkoj ne shkolle me Ferrarin tim, shoket e mi vijne me tren…
sheiku pasi merr letren, i inatosur i kthen pergjigje:
- ne llogarine tende sapo kalova 20 milion dollare, bli edhe ti trenin tend dhe mos na turpero!
*
Me erdhi nje ide te pyes @Ai_Tipi n ... do blesh nje tren ti apo te paguajme bileten te kta :p se skane asgje me teper Sheiku e @Passion i me @Mr. A se ty ?

Djali i sheikut
- Baba, me vjen shume turp nga vetja, pasi ndersa une shkoj ne shkolle me Ferrarin tim, shoket e mi vijne me tren…
- ne llogarine tende sapo kalova 20 milion dollare, bli edhe ti trenin tend dhe mos na turpero!

Me erdhi nje ide te pyes @Ai_Tipi n ... do blesh nje tren ti apo te paguajme bileten te kta :p se skane asgje me teper Sheiku e @Passion i me @Mr. A se ty ?
Ti e ke bileten pa pare?

Qeras @Ai_Tipi ?

Djali i sheikut

Sheiku tna vi onash se eshte si kacabun i zi lale ne ina kacabuna me lekure te lodhme pak te rrudhme edhe pak te ashper ? une te blej avion tren traget krocera mos e rendesishmja une te blej i pale patina qe sheikut si shko menja kurr te ti blej ????

S'paska lexuar postimin ajo
me xhepin e grisur. ;)

Sheiku Passion
Ne djall modestia ime. ??
Xhepa skam hic njehere.. po lexova se duhet me pagu biletat..dhe ky @Mr. A shume i rrezikshem mu duk.. :p ndaj thash me vete te kem tren tjeter.. po meqe skam lek ia sugjerova @Ai_Tipi t

Abone a ka ?

Back
Lartë