• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

"Nëse dëshiron të jetosh, duhet që të zotërosh artin e injorimit"
Charlie Chaplin

download (1).png

Sprovat e jetës mund t’ju godasin atëherë kur më së paku e prisni. Edhe pse shkaktojnë dhimbje, megjithatë ato i pranojmë si caktim nga Allahu me zemër të hapur. Ata që Allahu i do, i sprovon më së shumti, prandaj llogaritni sprovat si shenjë e dashnisë së Allahut ndaj Jush!

Lum për ato zemra që nuk thyhen nga sprovat e jetës!
O Allah Ty të jemi mbështetur dhe vetëm Ty të lutemi që të na ndihmosh ta përballojmë sa më lehtë çdo dhimbje e vështirësi?

"Unë s'mund të flas keq për myslimanizmin, sepse shokët më të ngushtë që kam pasur në jetë ishin myslimanë."

At Zef Pllumi

Fjala t'du u ba sikur ajo fjala edhe ty po t'ban t'fala

E ndodh ndonjëherë, duke shfletuar numrat e telefonit, sheh ndonjë kontakt të ndonjë personi që nuk merr frymë më. Dëshiron ta telefonosh, por të kujtohet që nuk përgjigjet!Të kujtohet çdo sekond jetës që e ke kaluar me të, e natyrshëm qanë syri e zemra. Duajini sa ti keni gjallë

Jane disa njerez qe si puna e urithit, germojne nen toke e shembin stivat e druve dhe gjithmone faji i hidhet kush rrezoi nje here dy dru per sport!
Dalin urithat nga nentoka e mblidhen dhe gishtin e drejtojne nga drute dhe njerezit jane mesuar te shohin gishtin.

S.Bajgora

Në një libër një autor turk shkruan:

“Njeriu nuk mbytet se bie në det, ai mbytet kur qëndron shumë gjat aty.”

Sa me shume njerez njoh, aq me shume e dua vetmine time.
Dhe sa me shume miresi dhuroj, aq me shume e shoh pebaltjen e fjaleve, apo te nje vepre te mire.

Etja kerkon te shuhet, po kjo s'do te thote te vesh buzet ne nje gote ku i kane vene me qindra te tjere.

(e huazuar)

Back
Lartë