Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahahahah ohhh sa qeshaFlash i funit thashethemi mo i perhapur i kohes se fundit : Qarkullojn zera lart e posht per 1 shushunje gjakpirese kundrejt gjinis mashkullore , kapet duhe dhunuar 2 burra dhe 1 djale , dhunuesja ne fjale @MaYaDa![]()
Rri ti Rri plasen skandalet u mushen portalet , TI DHE UN jena per 47 vjet burg !Hahahahahahah ohhh sa qesha
Atyre qe ua kam pir gjakun nuk hyjn mo lol
Per tjeret sja vlen me harxhu kohen per ta
Xhan xhan![]()
He thuj qe tkan fut shkese dhe tek une lolGjasme une jam zari i dikujt ktu qe me fut me mbledh info .....ore 1 pytje kam une.....te kush mund ti marr infot se une nuk njoh askend qe tme informoj per sekret e juja private ??
P.s me.lini rehat aman se skam nerva me u marr me budalliqet e juja plus qe cdokush qe te jete cenu nga mogli ose nga fjale qe gjasme i ka nxjerr mogli te vij te kerkoj sqarime se me lodhet
Pse s thu burgu per burra oshtRri ti Rri plasen skandalet u mushen portalet , TI DHE UN jena per 47 vjet burg !
Mire un e di se nuk e kom per here t'pare po ti ca taksirati ke ? a tka shku menja me u myll me i rrethim full me pjeshka ? ka probleme serioze anej hahaha imagjino ajo osht 24 vjec ka ron mren per vrasjen e 2 ex-burrave !! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaPse s thu burgu per burra osht![]()
Duhet me testuDu mu bo lesbike mer hahahahaha
Thashethemi fundit:-Test kthen orjentim ???
Mgjej naj pjeshk??????Duhet me testu![]()
o jeta osht mir me nejt larg meje se infektohesh hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ne vitet e burgut prap i maj un mbi shpatulla hajde hajde kaja nonen a thu se kom 2 metra shpatulla !! looolBooo paska ik dom dhe kjo si @AK__47 qe mkerkoi tbeheshim cift hahahha
Lajv moj ec e provojeQyyyy stronzo sdu tattoo e du llajv ???
Soul e kam te plakut. Sa bukur ishe vesh sot, me xhinse te grisme.uuu jalla mar cun sa bukur e the..tenden te ke si shprehje apo e more borxh ???