• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashethemet

Flash i funit thashethemi mo i perhapur i kohes se fundit : Qarkullojn zera lart e posht per 1 shushunje gjakpirese kundrejt gjinis mashkullore , kapet duhe dhunuar 2 burra dhe 1 djale , dhunuesja ne fjale @MaYaDa o_Oo_Oo_Oo_Oo_O:cool:
Hahahahahahah ohhh sa qesha
Atyre qe ua kam pir gjakun nuk hyjn mo lol
Per tjeret sja vlen me harxhu kohen per ta
Xhan xhan:)

Hahahahahahah ohhh sa qesha
Atyre qe ua kam pir gjakun nuk hyjn mo lol
Per tjeret sja vlen me harxhu kohen per ta
Xhan xhan:)
Rri ti Rri plasen skandalet u mushen portalet , TI DHE UN jena per 47 vjet burg !

Gjasme une jam zari i dikujt ktu qe me fut me mbledh info .....ore 1 pytje kam une.....te kush mund ti marr infot se une nuk njoh askend qe tme informoj per sekret e juja private ??

P.s me.lini rehat aman se skam nerva me u marr me budalliqet e juja plus qe cdokush qe te jete cenu nga mogli ose nga fjale qe gjasme i ka nxjerr mogli te vij te kerkoj sqarime se me lodhet
He thuj qe tkan fut shkese dhe tek une lol:D

Pse s thu burgu per burra osht :D
Mire un e di se nuk e kom per here t'pare po ti ca taksirati ke ? a tka shku menja me u myll me i rrethim full me pjeshka ? ka probleme serioze anej hahaha imagjino ajo osht 24 vjec ka ron mren per vrasjen e 2 ex-burrave !! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

uhauhauhauhauhahuuha uhauhauha @MaYaDa 4 ti kom gjet un i ke PRONTO dil ke kupola merri i ke ke furgoni KUQ qe lexo ULTRAS GUERRILS ! hahahahah ec tentoje i here se du me filmu asigjo tjeter !! hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah

Na timen e, kam tattoo :p sa me I provu shijen :p ca te.thot shoku jot hahahahaha

Booo paska ik dom dhe kjo si @AK__47 qe mkerkoi tbeheshim cift hahahha
o jeta osht mir me nejt larg meje se infektohesh hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ne vitet e burgut prap i maj un mbi shpatulla hajde hajde kaja nonen a thu se kom 2 metra shpatulla !! loool

Disa goje thone:
Qe jom menjemodhe dikush tjeter qe du vemendje,te tjere/ra qe du sex,ehhhhh kujt nuk i pelqen sexi? Dikush/ja jom hipokrite,menjeceket,skom fytyre,dikush tjt ta hongsha e kshu me radhe..........
E dini te rene me te fundit? Ju a them une.
Qe jom selikon i gjall ehhhhhhhh ctju thot nona ma juve mkan ron dhe protezat nones.?????
E dini cfare? Me gjithe keto thashetheme kom shtu. Nona 50 kg spo luj dot ma nga veni.
???????????????

Jo une e kisha per ate qe lexova... :D

Back
Lartë