ok neser e filloj me fjalet fillestare fareI lexova dhe i shkruajta.? thjesht nese e ke te mundur filloje nga A1 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ok neser e filloj me fjalet fillestare fareI lexova dhe i shkruajta.? thjesht nese e ke te mundur filloje nga A1 ?
Greqisht dim vet ?Po ndonje profesor per greqishte ju nevojitet
Ok pjeserisht i di por nuk do ishte keq te praktikoja pak ato qe di,,,faleminderit dhe njeher ?ok neser e filloj me fjalet fillestare fare
Per ata qe sdine eshte fjalaGreqisht dim vet ?
dhe ti duhet t shkruash e nese e shkruan gabim , shkruaje gjermanisht e ne kllapa shqip , lexon e dikush tj qe do t mesoj me neOk pjeserisht i di por nuk do ishte keq te praktikoja pak ato qe di,,,faleminderit dhe njeher ?
po super cdo gjuhe eshte e lejuarPer ata qe sdine eshte fjala
Pse me bere dislike,,?? kam hall qe po mundohem per gjermanishten.??Per ata qe sdine eshte fjala
Me fal Niko ??Per ata qe sdine eshte fjala
A te vij edhe une te ky kursi i Gjermanishtes??Po te lutem,kam qejf ta mesoj,,nese ke durim te lutem behu mesuese ??
Ta hoqa se te shpall lufte ti hahahahPse me bere dislike,,?? kam hall qe po mundohem per gjermanishten.??
Ore pse qesh,? Eshte turp te mesosh,? ?? normal qe te vish dhe mundesisht te mesojn te gjithe,,dituria nuk eshte kurre e tepert.?A te vij edhe une te ky kursi i Gjermanishtes??
Me fal se dhe un u shpreha gabim ??Ta hoqa se te shpall lufte ti hahahah
Un sdi asnji gjuh er ????si me ia ba se skam qef vetem shqip ??Duke pare qe anetaret e forumit shkruajne nga vende te ndryshme te botes, menduam te hapim nje teme "kurs" ne gjuhet e shteteve perkatese ku jetoni.
Ketu mund te pershendesim, mund te dialogojme, mund te nxjerrim thenie nga me te ndryshmet edhe me pershkrim shqip.
Keshtu qe te gjithe anetaret mesojne pak nga njeri tjetri dhe mund edhe te kuptojme me shume gjuhe te ndryshme.
Eshte teme argetimi, loje edhe jeni te lire te shpreheni si te doni.
Ps. Mos harrojme me perkthime shqip. ??
Un sdi asnji gjuh er ????si me ia ba se skam qef vetem shqip ??
mund te na mesoj e neTi flit tropojance edhe jemi ok ?
mund te na mesoj e ne
Do fillojm shkollen ??Xhgemi zhbirdi.
Ckemi shpirt.
?Ti flit tropojance edhe jemi ok ?
Du dhe un ?Une di, po dhe ti do mesosh ?
Cke er se je me nervamund te na mesoj e ne