• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te mesojme nga njeri tjetri.

Kur perdorim "kein" dhe "nicht" - Wenn wir verwenden "kein" und "nicht"

Nicht verneint Adjektive und verben
Nicht e perdorim per mohimin mbiemrave dhe foljeve.

kein - verneint Nomen.
kein - perdoret per mohimin e emrave.

Une per sot tregova keto pak fjale e regulla ne gramatiken e gjermanishtes , neser do bej pyetje sa i keni kuptuar , kush ka interes te mesoje do ve e dhurata simbolike per ate qe meson me shume , uroj te keni deshir te mesoni pse jo e te me mesoni dicka qe mbase un se di mir :)

ichh hasse die deutch schprache

une e e urrej gjermanishten

ichh hasse die deutch schprache

une e e urrej gjermanishten
ich hasse es deutsch zu sprechen (richtig) (si doje ta thoje ti po me artikul )
mund te perdoret e keshtu :
Ich spreche nicht gerne Deutsch (mua sme pelqen te flas gjermanisht )

ich hasse es deutsch zu sprechen (richtig) (si doje ta thoje ti po me artikul )
mund te perdoret e keshtu :
Ich spreche nicht gerne Deutsch (mua sme pelqen te flas gjermanisht )
ja fur diser verbs ich kan nicht bestenden die profung A2 fur zwei mal
umnd ich lasse Deutch

ja fur diser verbs ich kan nicht bestenden die profung A2 fur zwei mal
umnd ich lasse Deutch
du machst viele fehler beim schreiben ( ti ben shume gabime ne te shkruar ) mundohu te perdoresh regullat gramatike , do i bejme avash avash ketu

mendoj ta nisim nga gjerat elementare , mendoj se gjermanishtja ka nevoj shume per te dit mire regullat bazike , pastaj te tjerat i meson duke e praktikuar
Po te lutem,kam qejf ta mesoj,,nese ke durim te lutem behu mesuese ??

Back
Lartë