Hahahana trego naj sekret si e ke fitu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahana trego naj sekret si e ke fitu ?
Pse nuk ta plotesuan shpirtin droga jote tashuroret?mke munguu![]()
po sepse ate qe gjej tek ty se gjej dot tek drroga imePse nuk ta plotesuan shpirtin droga jote tashuroret?
Te kishte marr malli mkishe kerku ti mundesh ?
Nese do jesh ky qe po njoh patjeter Qe mund ta bejm fakt .Mendoj se ne jeten e perditeshme do ishim miq shume te mire, do ndanim ide, mendime, dhe do te respektoheshim, me jep kete pershtypje pozitive…ndoshta e bejme fakt !
Il est aussi mon voisin alors . ?Oui mon mari
Pa kte (.po sepse ate qe gjej tek ty se gjej dot tek drroga ime![]()
ti e di qe un e kom fiksim atePa kte (.) emoi do ishe me i besueshem ?
jam 100% ky qe jam biles edhe ma shume….Nese do jesh ky qe po njoh patjeter Qe mund ta bejm fakt .
ti me pelqen sepde shpreh ate qe ndjen e sta ndjen per pasojat e ktu jemi njelloj .
Pasha roptt un se kuptova mir qat tem..nese Ma spjegon Ma ndryshe do isha inkuadru ntem…@Dredhza cfar mendimi ke ti per kte temen e marteses ?
@Dredhza na fillo nga ketuView attachment 119042
pa he ? ??
Nein sjom nket mendim un… duhet shum gjat te shkruaj se qfar mendoj un…keshtu qe atyne qe ju ec tja grahin@Dredhza na fillo nga ketu
Ajo Eshte ne form humori po ti mund te japesh nje mendim te vyeshem do te lexoja me knaqesi .Nein sjom nket mendim un… duhet shum gjat te shkruaj se qfar mendoj un…keshtu qe atyne qe ju ec tja grahin
Ahhahahah aaaaaa po trego Se krejt jeta humor oshtAjo Eshte ne form humori po ti mund te japesh nje mendim te vyeshem do te lexoja me knaqesi .
que tu nous as pas vraiment séparé.alors c'était pas mal pas une semaine mais 2 mois pour être esprit libreIl est aussi mon voisin alors . ?
I paskam hy Nhak kot dje mdrr
Je suis tellement heureuse et surpris que j’ai pas le mots .? une chose est sur , ci c’est moi qui va faire les liste tu va être avec lui toujours ou avec moi .??que tu nous as pas vraiment séparé.alors c'était pas mal pas une semaine mais 2 mois pour être esprit libre
...kur ta besh radhen tj mos e harro![]()
bisous ??
Ça thu me ça thu se më kujtove atë humorinSe di akoma, ishalla as nuk e ha as te me haj ??