• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si mendoni ?

Epitete dëshpërimi.
Martesa bëhet me pëlqimin e lirë..dhe ndaj janë njohjet, fejesat, bashkëjetesa përpara se të arrish në gojën e " nepërkës".

Është bashkimi i dy shpirtërave që mbjell pasëardhësit e tyre dhe korrën më të mirën e mundshme nga kjo jetë.

Mendoj se ne jeten e perditeshme do ishim miq shume te mire, do ndanim ide, mendime, dhe do te respektoheshim, me jep kete pershtypje pozitive…ndoshta e bejme fakt !
Nese do jesh ky qe po njoh patjeter Qe mund ta bejm fakt .
ti me pelqen sepde shpreh ate qe ndjen e sta ndjen per pasojat e ktu jemi njelloj .

Nese do jesh ky qe po njoh patjeter Qe mund ta bejm fakt .
ti me pelqen sepde shpreh ate qe ndjen e sta ndjen per pasojat e ktu jemi njelloj .
jam 100% ky qe jam biles edhe ma shume….

thjeshte njeri i bam vete me mund e sakrifice, ne gjithe boten “shetit” per se shumti studime ….

njeri qe shkrun artikuj ne gazetat me te mdhaja shqiptare, njeri qe nuk lejoj me me shkel kemben, ama respektoj edhe milingonat….

kaq

kur te vish ne shqipni, nje kafe krejt shoqnore (mos me pandeh si njeri malesh i eger) se njerzit bajne asocime te cuditeshme, me gjithe qejf e kishim pi …meriton me te njofte

que tu nous as pas vraiment séparé.alors c'était pas mal pas une semaine mais 2 mois pour être esprit libre
...kur ta besh radhen tj mos e harro :p :p bisous ??
Je suis tellement heureuse et surpris que j’ai pas le mots .? une chose est sur , ci c’est moi qui va faire les liste tu va être avec lui toujours ou avec moi .??
Gros bisous ???

Back
Lartë