U dogje? ju që shkruni me gabime,skrapallinjtë nuk i pranojnë afër vetes së tyre?????Nuk dehem une mo me teken e pare me te dyren ja mar kenges labce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U dogje? ju që shkruni me gabime,skrapallinjtë nuk i pranojnë afër vetes së tyre?????Nuk dehem une mo me teken e pare me te dyren ja mar kenges labce?
Opo rakin dua une mo nuk dua te behem skrapalli se mire jam ketej nga jam ?U dogje? ju që shkruni me gabime,skrapallinjtë nuk i pranojnë afër vetes së tyre?????
Po ti ca i thu : Shtrigan ? ??Shtrige ??
Thua te ket te drejte ??Shtrige ??
Kujtova se ishe skrapalli ti ????? do e bëjmë zemrën gur dhe një dopio të mjafton????Opo rakin dua une mo nuk dua te behem skrapalli se mire jam ketej nga jam ?
Jo ? jo lindur e ritur ne Fier po renjet i kam nga jugu dhe se mohoj kurr ?Kujtova se ishe skrapalli ti ????? do e bëjmë zemrën gur dhe një dopio të mjafton????
Cilen e perdor me shumShume nofka!
WassssNuk kam ?
Ma përkthe se vetëm shqip di un ?Wassss
Cka skeMa përkthe se vetëm shqip di un ?
Të dashur praCka ske
Mami eshte dashuria ime!Cilen e perdor me shum
Pse paske dhe histori ???Mami eshte dashuria ime!
Me quan oj e marros!
E thashe sic me thote ajo!
Sa per te dashur nuk kam!
Ato cka jane thene ne te kaluaren ngelen ne te kaluaren!
A ka jete njeriu pa histori!Pse paske dhe histori ???
Mua babi m'ka pas thirr buburreckë,mami e rroitur,ndërsa vëllai ? ?Mami eshte dashuria ime!
Me quan oj e marros!
E thashe sic me thote ajo!
Sa per te dashur nuk kam!
Ato cka jane thene ne te kaluaren ngelen ne te kaluaren!