Foli arifhikmetejca en çacç sfol nka 1 javNauk be nauk mes bo dallavere taj shtai?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Foli arifhikmetejca en çacç sfol nka 1 javNauk be nauk mes bo dallavere taj shtai?
Ishe bo nje dite spat ?Ku t kam thene ashtu re
Larg qofte me qen prish nai dhembe ?fryme
hahahahhahahahahahhahaha direkt sharr hahahLarg qofte me qen prish nai dhembe ?
Ne po i lem cokollatat tani ????Plasen cokollatat dhe ketej ?
Ja dhe moza vet po thot qe spo i ha me cokollatat ??Pse u çudite ti ??? unë si ha çokollatat ??
@Klodii i pëlqejnë vet çokollatat? dhe kujton se i pëlqejnë dhe të tjerve???????Ne po i lem cokollatat tani ????
Ja dhe moza vet po thot qe spo i ha me cokollatat ??
Vec te jete nga skrapari ?@Klodii i pëlqejnë vet çokollatat? dhe kujton se i pëlqejnë dhe të tjerve???????
Ne pëlqejmë rakinë o vlla??
Kush ? Rakija apo çokollatat ????Vec te jete nga skrapari ?
sheh sheh moza llastica hahahahh njera miii hahahahhahahahahahahhaKush ? Rakija apo çokollatat ????
Kush o kjo njëra nga Skrapari mi???????????sheh sheh moza llastica hahahahh njera miii hahahahhahahahahahahha
hahahah joo miiii hahahha cne unnn gahahahahhah?????????????????Kush o kjo njëra nga Skrapari mi???????????
Ec të puç ty njiher unë ??????????????? se mos je ti ajo njëra mi???????
Plac me gjith cokollata ti se do te ngrihet sheqeri rakia po them ?Kush ? Rakija apo çokollatat ????
nuk I cohet gje more ti hahahahahhaPlac me gjith cokollata ti se do te ngrihet sheqeri rakia po them ?
???????? nuk të japim raki?se kush të mban ty pastaj po të zuri???????Plac me gjith cokollata ti se do te ngrihet sheqeri rakia po them ?
Nuk dehem une mo me teken e pare me te dyren ja mar kenges labce????????? nuk të japim raki?se kush të mban ty pastaj po të zuri???????