Ku di une sia kam fituar ndonjeres deri me sot zemrenok por si e kupton them
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku di une sia kam fituar ndonjeres deri me sot zemrenok por si e kupton them
Dhe me luis vitoni?Dhe kjo arrihet me pun me sakrifica ????
Ska lidhje une prap ne kemb heci ??Dhe me luis vitoni?
Ke degjuar te flitet me per qerosa barkderra me x5?Ska lidhje une prap ne kemb heci ??
Ti ke atlete sharku?Ti me muskuj je ca do me me caddy po me mercedes po une pa muskuj pa makin jam i shkreti ??
Pse mendimi im nuk te pelqeu ?Me kto qe lexova kuptoj qe jeni gjithe maskilsta . Vetem paragrafi i dyt i @Gjyshi eshte nje % e drejte.
Do taktike ta fitosh kte dreq zemre.
As leku as makina nuk Eshte opsion .![]()
Kurse une mendoj duhet te jesh "usta" ne kte zanat..
Ska rendesi as leku ...as vilat as makinat..
Kto te lartpermendurat jane per ti fituar trupin jo "zemren".
Ti je zemrush??thuj si ma fitove zemrën?? ose lëre më mirë se të kopjojnë pastaj???Pse ne kaq te shemtuar jemi ee?!!! ?
Ti je zemrush??thuj si ma fitove zemrën?? ose lëre më mirë se të kopjojnë pastaj???
Mashkulli? Me embelsi dhe torture.Po zemra e nje mashkulli ???
Nuk shtoj as nuk heq asgjo me shum se ato qe the ??Mashkulli? Me embelsi dhe torture.
Personalisht me karakterin qe kam e duke mos i ber qejfin kurre nje mashkulli , duke mos i ardh kurre pas fijes, duke e ber te ndjehet i rendesishem ( pra duke i dhen vlera) Por kurre me shume se vetes.
Dhe duke mos u perulur kurre . Kjo per faktin se Dashuria Nese nuk Eshte dyanshme nuk do funksiononte kurre .