• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si fitohet zemra e një femre?

Me kto qe lexova kuptoj qe jeni gjithe maskilsta . Vetem paragrafi i dyt i @Gjyshi eshte nje % e drejte.
Do taktike ta fitosh kte dreq zemre.
As leku as makina nuk Eshte opsion .;)

Me kto qe lexova kuptoj qe jeni gjithe maskilsta . Vetem paragrafi i dyt i @Gjyshi eshte nje % e drejte.
Do taktike ta fitosh kte dreq zemre.
As leku as makina nuk Eshte opsion .;)
Pse mendimi im nuk te pelqeu ?
Kurse une mendoj duhet te jesh "usta" ne kte zanat..

Ska rendesi as leku ...as vilat as makinat..

Kto te lartpermendurat jane per ti fituar trupin jo "zemren".

Zemra e një femre fitohet me sinqeritet edhe me thjeshtesinë që ke, ndërsa pjesa më e vështirë është të jesh i aftë ta mbash atë.

Zemra e zonjes sot fitohet nese:
1-Zonjat qe jane me shumice ne ditet e sotme, duan vleresim ne shpirt, nga burrat ne pakice........
2-Nese burrat bejne perpjesetimin e zemres se tyre, e me pas te ideve me 1/2 me bashkeshorten...
3-Bure e grua mish e thua, i themi ne ne Fshatin tim...
4-Gjithecka e mire ne kete bote, lind nga mire besimi e nga dashuria....
Po besove gruan e shokun e jetes, ke aritur "Himalajet"....
Historia e zhvillimit te Botes eshte mirebesim e dashuri burre e grua....

Asni her nuk kom met lon xhanem
Pa ty jeten nuk e du xhanem
Asni her nuk kom met lon xhanem
Pa ty jeten nuk e du xhanem.

Me u bo si butrinti ??

Po zemra e nje mashkulli ???
Mashkulli? Me embelsi dhe torture.
Personalisht me karakterin qe kam e duke mos i ber qejfin kurre nje mashkulli , duke mos i ardh kurre pas fijes, duke e ber te ndjehet i rendesishem ( pra duke i dhen vlera) Por kurre me shume se vetes.
Dhe duke mos u perulur kurre . Kjo per faktin se Dashuria Nese nuk Eshte dyanshme nuk do funksiononte kurre .

Mashkulli? Me embelsi dhe torture.
Personalisht me karakterin qe kam e duke mos i ber qejfin kurre nje mashkulli , duke mos i ardh kurre pas fijes, duke e ber te ndjehet i rendesishem ( pra duke i dhen vlera) Por kurre me shume se vetes.
Dhe duke mos u perulur kurre . Kjo per faktin se Dashuria Nese nuk Eshte dyanshme nuk do funksiononte kurre .
Nuk shtoj as nuk heq asgjo me shum se ato qe the ??

Back
Lartë