• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqerite qe keni krijuar ne forum

Lista ime eshte shume e vogel ......as njera dore nuk i numeron personat qe kane hyre e ne rrealitetin tim ....persa i perket ne forum bej shaka e bej muhabet aq sa na perket e i lejojme virtualitetit pergjithsisht nuk bej miqesi lehte dhe jam pak e larguar kam filozofite e mija dhe ndihem mire ashtu ..por fundja ketu jemi te kalojme disa ore .....por kam dhe motren t'ime ketu @STONE_HEAD

Me aq njohuri sa kam un, forumi o me gjet dashnor/dashnore dhe jo me gjet shok/shoqe ?

...personalisht, nuk jam bekuar ende me ate mundesi te arte per te qene aq fatlum sa te kem nje shoqeri te sinqerte ne forum ☹️ ...E di, jom shum gjynof. E pranoj. ?

Njoftoj te gjithe femrat e forumit qe nuk i shof si kandidate potenciale per dashnore, qe zyrtarisht mund te aplikojne per te qene ne friendzone. Kushti i vetem eshte qe te mos jene plaka. Ju lutem dergoni foto te pashaportes ku dallohet qarte ditelindja dhe nje leter motivimi. Adresa e emailit: mezemertehapur@shoqnia.al
Good luck ?

Per fat te keq shoqeri te mirfillte nuk kam kriju kam mardhenie shoqerore do thoja po shoqeri jo sepse ka shum arsye qe dicka e tille te mos jete fiktive

Me aq njohuri sa kam un, forumi o me gjet dashnor/dashnore dhe jo me gjet shok/shoqe ?

...personalisht, nuk jam bekuar ende me ate mundesi te arte per te qene aq fatlum sa te kem nje shoqeri te sinqerte ne forum ☹️ ...E di, jom shum gjynof. E pranoj. ?

Njoftoj te gjithe femrat e forumit qe nuk i shof si kandidate potenciale per dashnore, qe zyrtarisht mund te aplikojne per te qene ne friendzone. Kushti i vetem eshte qe te mos jene plaka. Ju lutem dergoni foto te pashaportes ku dallohet qarte ditelindja dhe nje leter motivimi. Adresa e emailit: mezemertehapur@shoqnia.al
Good luck ?
Te vrafte @Barnaba2.0 per agjent grek. Mos u drogo mo. ?

• Kiss
Reactions: Tip
Lista ime eshte shume e vogel ......as njera dore nuk i numeron personat qe kane hyre e ne rrealitetin tim ....persa i perket ne forum bej shaka e bej muhabet aq sa na perket e i lejojme virtualitetit pergjithsisht nuk bej miqesi lehte dhe jam pak e larguar kam filozofite e mija dhe ndihem mire ashtu ..por fundja ketu jemi te kalojme disa ore .....por kam dhe motren t'ime ketu @STONE_HEAD
shpirt I motres ti?????????

Back
Lartë