Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ta ngushtoj cik rrethin une se e ke liruar shume ??Mendoj se shoqeria qe me eshte afru ktu nforum eshte shume e bukur?
LE te themi shoqeri kam me shumicen ktu,por sic dihet ekziston nje rreth I ngushte qe shprehem e flas me to...Pa dashur tpermend emra sepse e dine vet ato
Por e gjithe shoqeria qe me ofrohet ktu ,më ben te ndihem mire.
I kam xhan shumee!
Hahahahaha HAhahhahahahahah Po jo se I kam xhan?A ta ngushtoj cik rrethin une se e ke liruar shume ??
Lista ime eshte shume e vogel ......as njera dore nuk i numeron personat qe kane hyre e ne rrealitetin tim ....persa i perket ne forum bej shaka e bej muhabet aq sa na perket e i lejojme virtualitetit pergjithsisht nuk bej miqesi lehte dhe jam pak e larguar kam filozofite e mija dhe ndihem mire ashtu ..por fundja ketu jemi te kalojme disa ore
Ose te ruajme statusin e moderatores ne forum, me pak realiste..
Motren se do a ?????????Te them te drejten sflas shume npv
Vec me @The_Joker @Sole dhe @Loku_t ?? ?
Por jane disa persona si @Rrelse @Claa @Free`dahhh dhe amorja qe I du shume shume fort
Ju permena më siper dhe perderisq ju kam npv sbesoj se sju du??Motren se do a ?????????
Hmm?Ju permena më siper dhe perderisq ju kam npv sbesoj se sju du??
Ne kete teme, i ftoj te gjithe anetaret e forumit qe te ulen e meditojne pak se si forumi netedy e ka trazuar sado pak jeten e tyre. A keni njohur miq e shoke te vjeter ne forum? A keni krijuar shoqeri te re ne forum? A keni rene ne kontakt me shqiptare qe jetojne atu ku ju banoni fale forumit? A eshte forumi nje mjet i mire komunikimi me shqiptaret e shpendare neper bote? Nese do tu duhej te zgjidhnit midis chat dhe forumit, cilin do te preferonit dhe pse? (huazuar si teme)
Jepni mendimet tuaja me poshte :View attachment 38739
View attachment 38740
Kete forum e hasa krejt rastesisht ne nje kohe te merziteshme dhe hyra me teper per te kaluar kohen. Nuk besoj se nje forum mund t'i trazoje jeten dikujt edhe pse jo e pamundur. Personalisht me ka pelqyer pasi ishte diçka ndryshe nga e zakonshmja me te cilen jam mesuar dhe gati gati te krijon nje fare vartesie mbas nje fare kohe.Ne kete teme, i ftoj te gjithe anetaret e forumit qe te ulen e meditojne pak se si forumi netedy e ka trazuar sado pak jeten e tyre. A keni njohur miq e shoke te vjeter ne forum? A keni krijuar shoqeri te re ne forum? A keni rene ne kontakt me shqiptare qe jetojne atu ku ju banoni fale forumit? A eshte forumi nje mjet i mire komunikimi me shqiptaret e shpendare neper bote? Nese do tu duhej te zgjidhnit midis chat dhe forumit, cilin do te preferonit dhe pse? (huazuar si teme)
Jepni mendimet tuaja me poshte :View attachment 38739
View attachment 38740
amorja imeee ti gjitnje je pjese e jetes sime dhe zemers simeee flmm qe te kam njoh?????????Te them te drejten sflas shume npv
Vec me @The_Joker @Sole dhe @Loku_t ?? ?
Por jane disa persona si @Rrelse @Claa @Free`dahhh dhe amorja qe I du shume shume fort