• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Shoqerite qe keni krijuar ne forum

Mendoj se shoqeria qe me eshte afru ktu nforum eshte shume e bukur?
LE te themi shoqeri kam me shumicen ktu,por sic dihet ekziston nje rreth I ngushte qe shprehem e flas me to...Pa dashur tpermend emra sepse e dine vet ato
Por e gjithe shoqeria qe me ofrohet ktu ,më ben te ndihem mire.
I kam xhan shumee!

Mendoj se shoqeria qe me eshte afru ktu nforum eshte shume e bukur?
LE te themi shoqeri kam me shumicen ktu,por sic dihet ekziston nje rreth I ngushte qe shprehem e flas me to...Pa dashur tpermend emra sepse e dine vet ato
Por e gjithe shoqeria qe me ofrohet ktu ,më ben te ndihem mire.
I kam xhan shumee!
A ta ngushtoj cik rrethin une se e ke liruar shume ??

Kam shum miq te mir...ktu qe I kam njohur...edhe me kan fal shum emocione edhe flutura ne stomak por e kisha se skisha ngren buke jan te mir te gjith sipas llojit kam disa ne vecanti qe I kam shm xhan !???

Lista ime eshte shume e vogel ......as njera dore nuk i numeron personat qe kane hyre e ne rrealitetin tim ....persa i perket ne forum bej shaka e bej muhabet aq sa na perket e i lejojme virtualitetit pergjithsisht nuk bej miqesi lehte dhe jam pak e larguar kam filozofite e mija dhe ndihem mire ashtu ..por fundja ketu jemi te kalojme disa ore

Lista ime eshte shume e vogel ......as njera dore nuk i numeron personat qe kane hyre e ne rrealitetin tim ....persa i perket ne forum bej shaka e bej muhabet aq sa na perket e i lejojme virtualitetit pergjithsisht nuk bej miqesi lehte dhe jam pak e larguar kam filozofite e mija dhe ndihem mire ashtu ..por fundja ketu jemi te kalojme disa ore

Ose te ruajme statusin e moderatores ne forum, me pak realiste..

Forumi me plq me shum,niher hyra ne chat sdi as vet si faqe mas faqe perfundova aty ,dhe si fillim duket interesant se skishq pas kominikim me aq shum pjestar ne gjuhen shqipe,pastaj me njoftun per forum dhe qe ather mbeta ktu,e anej rrall shum rrall,sa per shoqri ne pergjithsi i konideroj kejt shoqri po tek ajo virtuale,dhe nese kam mendu me pare se dikush ja vlen me pas shoqri reale,me kalimin e kohes kuptova se isht gabim,sduhet perzi kto dy botra mendimi jem,sepse mujsh me u lendu vertet.

Ne kete teme, i ftoj te gjithe anetaret e forumit qe te ulen e meditojne pak se si forumi netedy e ka trazuar sado pak jeten e tyre. A keni njohur miq e shoke te vjeter ne forum? A keni krijuar shoqeri te re ne forum? A keni rene ne kontakt me shqiptare qe jetojne atu ku ju banoni fale forumit? A eshte forumi nje mjet i mire komunikimi me shqiptaret e shpendare neper bote? Nese do tu duhej te zgjidhnit midis chat dhe forumit, cilin do te preferonit dhe pse? (huazuar si teme)

Jepni mendimet tuaja me poshte :View attachment 38739

View attachment 38740

Shoqëri janë të gjithë ata/ato me të cilët ndaj kohë nga jeta ime. Më ka ndodhur të takoj miq të vjetër pas shumë vitesh. Një rast i vetëm që jetonte në të njëjtin shtet si unë dhe ishte kënaqësi të takohemi në jetën reale.
Për fat të keq ka shumë pak ose aspak nga shtetet skandinave. Këto kan ndodhur në forume tjera.
Në forumin netedy kam ritaku miq që “njihja”.
Sa ka trazuar jetën time? Për mirë patjetër, sepse çdo ditë mësoj më shumë dhe kaloj çaste të këndëshme.

Ne kete teme, i ftoj te gjithe anetaret e forumit qe te ulen e meditojne pak se si forumi netedy e ka trazuar sado pak jeten e tyre. A keni njohur miq e shoke te vjeter ne forum? A keni krijuar shoqeri te re ne forum? A keni rene ne kontakt me shqiptare qe jetojne atu ku ju banoni fale forumit? A eshte forumi nje mjet i mire komunikimi me shqiptaret e shpendare neper bote? Nese do tu duhej te zgjidhnit midis chat dhe forumit, cilin do te preferonit dhe pse? (huazuar si teme)

Jepni mendimet tuaja me poshte :View attachment 38739

View attachment 38740
Kete forum e hasa krejt rastesisht ne nje kohe te merziteshme dhe hyra me teper per te kaluar kohen. Nuk besoj se nje forum mund t'i trazoje jeten dikujt edhe pse jo e pamundur. Personalisht me ka pelqyer pasi ishte diçka ndryshe nga e zakonshmja me te cilen jam mesuar dhe gati gati te krijon nje fare vartesie mbas nje fare kohe.
Meqenese nuk kam qen ndonjeher pjestar forumesh apo çatesh, nuk kam pas se si te takoja miq te vjeter. Do kishte qen nje habi e vertet nqs do kisha rastisur ndokend ketu ne forum qe e njihja edhe jashte. Propabiliteti 1 ne 1mln. Shoqeri ne forum nuk kam krijuar dhe nuk besoj se mund te krijoje. Jam pak me tradicional persa i perket shoqeris, pra besoj qe shoqeri eshte ajo qe ndervepron fizikisht dhe jo virtualisht. Po ashtu ne virtualitet eshte me e veshtire te shohesh kush eshte i/e vertet e kush fallco ndaj jam edhe me skeptik te shoqeria virtuali, fallciteti eshte me i lart.
Bashkebisedues te mire kam njohur por jo pertej kesaj, shoqeri. Nuk di te them nese forumi eshte nje mjet i mire komunikim per shqiptaret neper bote sepse ka te tjera forma dhe mjete per te komunikuar. Mund te them qe eshte nje mjet i mire i perkohshem por jo per afatgjate pasi te konsumon me kohen dhe kerkon te shkeputesh. Venitet interesi, humbet dhe serioziteti pas nje fare kohe.
Definitivisht qe eshte me i mire se çati sepse mund te ndjekesh logjiken e bisedave, mundeson hapjen e temave dhe nuk mund te humbesh fillin e bisedes sikurse ne çat. Po ashtu deri diku e "di" se me ke bisedon. Ndersa ne çat nuk ia ke iden se me ke po flet. Personalisht 2-3 here mund te kem hyre ne çat dhe kjo pasi hyra ne forum.

Back
Lartë