Ti smbushShi si bo sikur ske qef![]()
Une e dua te madhe ne moshe shume me te madhe se vetja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti smbushShi si bo sikur ske qef![]()
Ashu si thu ti vec @frani1 esht ktu 56 vjecTi smbush
Une e dua te madhe ne moshe shume me te madhe se vetja![]()
Jo jo aq se dua,skam daddy issuesAshu si thu ti vec @frani1 esht ktu 56 vjec
Sakt varet si qellojne si tipa njerzishMendoj se gjithe kush po te perpiqet kuptohet me njeri tjtrn,smendoj se jan gjenerata shume te largeta
Jo 13 vjet esht shume . 12 tha @KiddoSakt varet si qellojne si tipa njerzish
Une flas nga ato qe kam pa ne rrethin tim.
P.Sh. Njoh nje cift qe jane 13 vite diference edhe gjithemone kane debatu,sepse burri i ka kry qefet e veta edhe nuk ju dukte inetresant me dale ose me udhtu diku per qef vetem kur e kishte „obligimet“edhe gruaja qe ja kerkonte me ngulm se donte me shiju cdo gje per here te pare me burrin qe kishte ne krah…
Une mendoj se qefet nuk mbarojn kurre tek njerzit,ose kur thon qe nese martohesh humb dashuria se behet monotone,cifti ka shume gjera te reja per te berSakt varet si qellojne si tipa njerzish
Une flas nga ato qe kam pa ne rrethin tim.
P.Sh. Njoh nje cift qe jane 13 vite diference edhe gjithemone kane debatu,sepse burri i ka kry qefet e veta edhe nuk ju dukte inetresant me dale ose me udhtu diku per qef vetem kur e kishte „obligimet“edhe gruaja qe ja kerkonte me ngulm se donte me shiju cdo gje per here te pare me burrin qe kishte ne krah…
Ky po ky@itoni Se cna qenke dreq me brina ti![]()
Poo une jam nje nga njerezit qe vertet me mbyt monotonia,edhe perpiqem me sjell risi gjithmone ne lidhje me partnerin tim,por jo gjithmone e mar te njejten gje nga ai.Une mendoj se qefet nuk mbarojn kurre tek njerzit,ose kur thon qe nese martohesh humb dashuria se behet monotone,cifti ka shume gjera te reja per te ber
Shkoni per aventura te rejaPoo une jam nje nga njerezit qe vertet me mbyt monotonia,edhe perpiqem me sjell risi gjithmone ne lidhje me partnerin tim,por jo gjithmone e mar te njejten gje nga ai.lyp dru lol
Bravo i qoft pse mas teje do vi aiPoo une jam nje nga njerezit qe vertet me mbyt monotonia,edhe perpiqem me sjell risi gjithmone ne lidhje me partnerin tim,por jo gjithmone e mar te njejten gje nga ai.lyp dru lol
Eh po ti kishte mendet e mia po hahaahhahahahahahaShkoni per aventura te reja![]()
Lum kush te ka ty e nese ste ka njeri lum kush do te marriBravo i qoft pse mas teje do vi ai.Ju gocat ca nuk keni lloj lloj risish
![]()
ShikoBravo i qoft pse mas teje do vi ai.Ju gocat ca nuk keni lloj lloj risish
![]()
Po me se ju vec veten shifni thoni sben burri ate qe du sikur ju beni gjitha ca do burriLum kush te ka ty e nese ste ka njeri lum kush do te marri![]()