• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa vite diferenc keni nga partneri/ partnerja juaj?

Mendoj se gjithe kush po te perpiqet kuptohet me njeri tjtrn,smendoj se jan gjenerata shume te largeta
Sakt varet si qellojne si tipa njerzish
Une flas nga ato qe kam pa ne rrethin tim.
P.Sh. Njoh nje cift qe jane 13 vite diference edhe gjithemone kane debatu,sepse burri i ka kry qefet e veta edhe nuk ju dukte inetresant me dale ose me udhtu diku per qef vetem kur e kishte „obligimet“edhe gruaja qe ja kerkonte me ngulm se donte me shiju cdo gje per here te pare me burrin qe kishte ne krah…

P.Sh. Njoh nje cift qe jane 13 vite diference edhe gjithemone kane debatu,sepse burri i ka kry qefet e veta edhe nuk ju dukte inetresant me dale ose me udhtu diku per qef vetem kur e kishte „obligimet“edhe gruaja qe ja kerkonte me ngulm se donte me shiju cdo gje per here te pare me burrin qe kishte ne krah…
Jo 13 vjet esht shume . 12 tha @Kiddo 🤣.

Une mendoj se qefet nuk mbarojn kurre tek njerzit,ose kur thon qe nese martohesh humb dashuria se behet monotone,cifti ka shume gjera te reja per te ber

Une mendoj se qefet nuk mbarojn kurre tek njerzit,ose kur thon qe nese martohesh humb dashuria se behet monotone,cifti ka shume gjera te reja per te ber
Poo une jam nje nga njerezit qe vertet me mbyt monotonia,edhe perpiqem me sjell risi gjithmone ne lidhje me partnerin tim,por jo gjithmone e mar te njejten gje nga ai.☹️lyp dru lol

Poo une jam nje nga njerezit qe vertet me mbyt monotonia,edhe perpiqem me sjell risi gjithmone ne lidhje me partnerin tim,por jo gjithmone e mar te njejten gje nga ai.☹️lyp dru lol
Bravo i qoft pse mas teje do vi ai 🤣.Ju gocat ca nuk keni lloj lloj risish 🤣

Bravo i qoft pse mas teje do vi ai 🤣.Ju gocat ca nuk keni lloj lloj risish 🤣
Shiko
Risi ne kuptimin qe me pas me shume kujdes,nje detaj me shume nuk eshte keq,me i dhene shpirt lidhjes.
Ju cunat e keni deri te ju themi ne Po,pastaj shuheni si qiri lol

Back
Lartë