Une dua femra simpatike ! Kam ndonje gabim ne ket gje ?![]()
Ska gabim vetem se thua femra ne shumes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une dua femra simpatike ! Kam ndonje gabim ne ket gje ?![]()
Kam 7 zemra mi... dhe seicila mund te dashuroje sa here te ket qejfSka gabim vetem se thua femra ne shumes![]()
Kam 7 zemra mi... dhe seicila mund te dashuroje sa here te ket qejf![]()
Ska te bej maskilizmi ktu ..secili ka preferencat e veta .Maskilizmi n kulm!
Shttt moj se i nxorre femrat dhe siperfaqesoreParaqitja eshte e rendesishme kur e sheh dike per her te pare ..pastaj njihesh dhe kur te ngjit shpirti pamja shkon ne plan te dyte ...se syri eshte ai qe sheh i pari pastaj zemra ndjen ..
Eshte mendimi im...ja psh te jet nje mashkull si femer.me bluza dekolte me strecs me vathe? Ca me e ba ate msshkull? Ose e kunderta nje femer si burre me mustaqe e doni ju?Shttt moj se i nxorre femrat dhe siperfaqesore![]()
Ledia ate po perpiqem dhe un te them qe po se pelqeve ne pamje as e merr mundimin me i fol a me e njoft ..Paraqitja eshte e rendesishme kur e sheh dike per her te pare ..pastaj njihesh dhe kur te ngjit shpirti pamja shkon ne plan te dyte ...se syri eshte ai qe sheh i pari pastaj zemra ndjen ..
E vertet kjo.. dhe per mu ka te bej shume impakti pareLedia ate po perpiqem dhe un te them qe po se pelqeve ne pamje as e merr mundimin me i fol a me e njoft ..
Ka rendsi pamja jashtme e partnerit tat ?Caaaa temee se se kuptojjj???
???Ka rendsi pamja jashtme e partnerit tat ?
Tani te rrim shtrember tflasim drejt.Cdo pjese ka rendesine e saj por mendoj qe pamja e jashtne ka rendesine e saj. Se eshte ajo gje qe lind afeksonin te partneret