• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sa e rëndësishme është në dashuri pamja e jashtme?

Pamja po e rensishme... Por jo gjithcka.. Me pelqejn njerzit q me.bejn per t qeshur dhe jo me gjera banale... Dhe ata q e din kush jan dhe ku jan.. Smjafton bukurija po je "bosh".. Pastaj i iki dhe atij muhabeti q duhet t jet i njejti livel intetiv!! Kjo esht gjeja me e rensishme!

Stukimi patinimi perdoret per te dyja gjinite kshuqe rendesia 0

Gjithë tu bo kot tashi
Patjetër që luan rol e ça roli thuaj:D

Une dua me te bukuren !

Pse ?

Ta bej te qaj, te vuaj, te vdes nga karma, dmth ta kem ne dore bukurine e saj ! :p

kuj si pelqen dikush i pashem simpatik se i bukur sme pelqen te them per mashkullin..por sikur ta bej zoti nje qe ti ket dhe pamjen dhe mendjen do ishte bingoo

Pamja e jashtme eshte e rendesishme........
Ajo krijon impaktin e pare :)

Per mua rendesi ka pamja brendshme:
Te jet i bukur nga brenda se,pamjen jasht e zbukuron edukata,sjellja,sinqeriteti,dhe komunikimi.

Per mua ka rendsi , ana e brendshme vlen me shume por nese femra seshte mjaftushem e paraqitshme une personalisht nuk e marr shum mundimin tja zbuloi anen e brendshme ky esht difekt i imi por realitet ?

Per mua ka rendsi , ana e brendshme vlen me shume por nese femra seshte mjaftushem e paraqitshme une personalisht nuk e marr shum mundimin tja zbuloi anen e brendshme ky esht difekt i imi por realitet ?
Turp tkesh??
Unë vdiqa me mzbulu içik shpirtin gjithë turren nga ( të ndenjurat) brekët?

Turp tkesh??
Unë vdiqa me mzbulu içik shpirtin gjithë turren nga ( të ndenjurat) brekët?
Une e citova qe eshte difekt i imi por jo qe turrem direkt te breket , po nese femna sa pak e mire nuk te terheq ti shkosh as te breket ? tpakten e mira edhe po si doli shpirti i del dicka ??? ..ti je yll 2 metra femen + edhe e mecme dukesh ne teori ?

Nese deshiron te çosh jete me dike, pamja e jashtme eshte relative.. Ajo çfare ka rendesi eshte karakteri, njerezilleku.. Nese i ka keto dhe njekohesisht eshte dhe derr femre, te ka bekuar Zoti..

Back
Lartë