Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shum mir e kam lexuar a sa per ndihma e sende çdokush i ka sekret sjan mora me i tregu sa ku siqysh nerde lexoje komentin mir edhe kuptoje mir un thash te jeni krejt si ajo
Do ma thuash ne vesh cilat jane qellimet?kam ca qellime por me kismet t zotit njeher te jemi mire me shendet,,dhe me kohe besoj te behen kto plane..
Hall te madh paske moj korbesi fillim t gjej burr me lesh se tjerat rregullohen
o ti mlodhsh permiiiiiiiii ajo stha ka mi ndimu ktij atij pi tham deshira jemmm druuuuShum mir e kam lexuar a sa per ndihma e sende çdokush i ka sekret sjan mora me i tregu sa ku si
A druuuu e loçko ti mlodhsh permiiiiiiiii ajo stha ka mi ndimu ktij atij pi tham deshira jemmm druuuu
KINOOOOO —-> Ty per koke te Hashimit te duhet nje Burre se keq Puna??o ti mlodhsh permiiiiiiiii ajo stha ka mi ndimu ktij atij pi tham deshira jemmm druuuu
pse mor dru mos je tu heq keq ti qe jamKINOOOOO —-> Ty per koke te Hashimit te duhet nje Burre se keq Puna??
Ah Cop mishi qe sbehesh je ti, une bera koken e Hashimit e ti thua dru??pse mor dru mos je tu heq keq ti qe jam
pa burr une hahahhahaa
Deal !! Po e bej gati qiften, qi te qillojm ne shenjester ?Kemi ne plan me @Opus me dal per gjueti ne bjeshket e zvicrres meqe aty ku jeton ai ka vetem lepurushe dhe i kan dal prej qefit .?
Per vajosje ska problem e bej un.??Deal !! Po e bej gati qiften, qi te qillojm ne shenjester ?
Ok ,kam besim ,se ve ne dyshim qe do besh good job..?Per vajosje ska problem e bej un.??
Do vrasim ke tna dale para ??Ok ,kam besim ,se ve ne dyshim qe do besh good job..?
Po perbindeshja e Bjeshkave ,si te duash ti ?Do vrasim ke tna dale para ??