• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Qellimet dhe objektivat per 2022.

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
LV
0

Te gjithe urojne njeri tjetrin per nje vit te ri te mbare,po a keni qellime dhe objektiva qe doni ti arrini ne kte vit te ri?

Une kam vendosur te largoj cdo gje toksike nga vetja. E kam nisur gjate ktij fundviti dhe dua ta vazhdoj dhe gjate vitit tjeter.

Sbehen plane ne kte koh se xhdoher prishen

Euh sa teme me vend:

Objektive kam shum por InshAllah ja arri,
1) Te bej 5 familje me kulm mbi koke
2) Te sherojm 2 femi te cilet i kemi ne trajtim mjekesor ne Turki tani e 1 vit, nuk jam i vetem jemi 4 Donator.
3) Te vazhdoj hapjen e puseve te ujit ne Afrike kur arri ne 1500 puse e ndali mendoj qe e kam permbushe misionin.

4) Kte vite kam vendosur te bej vetes pushim. 1 muj por pa interrnet pa telefon pa asgje!

Euh sa teme me vend:

2) Te sherojm 2 femi te cilet i kemi ne trajtim mjekesor ne Turki tani e 1 vit, nuk jam i vetem jemi 4 Donator.
3) Te vazhdoj hapjen e puseve te ujit ne Afrike kur arri ne 1500 puse e ndali mendoj qe e kam permbushe misionin.

4) Kte vite kam vendosur te bej vetes pushim. 1 muj por pa interrnet pa telefon pa asgje!

Zoti ta mundesoft bro e tshperblefte per cdo gje.

Euh sa teme me vend:

Krt te fundit jalla asnjeher sen e ben

Krt te fundit jalla asnjeher sen e ben

Wallahi cufo veq a don. Une kam menu qe smuj, po e kam bo 3-4 here.

Euh e kam len cigaren tani me 03.01.2022 bej 4 vite, 3 paketa ne dite ?
Dhe kte do e bej
Cigaren e lash 8 vite se kalla ama sot pa internet pa telefon valla sbesoj se mund e ben

Ti qenke si ato haxhipishmanet her le her mer

Jo cufo haxhi pishman s'jam bo. Dy here e kam lan me testu veten a mundem dhe kam pas sukses, heren e trete per x shkaqe edhe e kam lan, kryt shume rahat perbese.

Jo cufo haxhi pishman s'jam bo. Dy here e kam lan me testu veten a mundem dhe kam pas sukses, heren e trete per x shkaqe edhe e kam lan, kryt shume rahat perbese.
Nese e ben suksese por ne kohen e sodit sbesohet

Back
Lartë