Spuliatroza ska lidhje me kte we them un re.Hahahahaha paske problem serioz , vuke nga spuliatroza ???
Mduket si ti paske nevoj per ndihme robt jo une?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spuliatroza ska lidhje me kte we them un re.Hahahahaha paske problem serioz , vuke nga spuliatroza ???
Robttt ngjo mu se ndiko shum ??Spuliatroza ska lidhje me kte we them un re.
Mduket si ti paske nevoj per ndihme robt jo une?????
Pash mue robt hiq ??????Robttt ngjo mu se ndiko shum ??
lexoje ate qe te rekomandova ri ?Pash mue robt hiq ??????
Ku ri robt ska gjelexoje ate qe te rekomandova ri ?
Ahahahahahhahahahahhhhahhahhahaahhahaahahahhahahahahahahahahhahahaahaha o me rop shpije vdeka,fiks si hoxha fiksit ahaahhaahahahhhahahahhaha@Anabela lexoje mir ??
Kush esht ai moj? Ska shance tjet me i mir se un ai ??Ahahahahahhahahahahhhhahhahhahaahhahaahahahhahahahahahahahahhahahaahaha o me rop shpije vdeka,fiks si hoxha fiksit ahaahhaahahahhhahahahhaha
Hoxhe Shefqeti, per ate thote @Anabela. Eshte ai qe iu bente derman çunave?? Po ti sje si ai, ti merresh vetem me gjinine femerore???Kush esht ai moj? Ska shance tjet me i mir se un ai ??
Po pikerisht praaa , duhet ta dijn gocat mir kte gje ... nqs ai i bente gocat te mos lagen naten ... un i nej gocat te lagen dhe diten dhe naten ??????Hoxhe Shefqeti, per ate thote @Anabela. Eshte ai qe iu bente derman çunave?? Po ti sje si ai, ti merresh vetem me gjinine femerore???
Fiks ahahaahhahahhahaaha ooo robt sa kam qeshHoxhe Shefqeti, per ate thote @Anabela. Eshte ai qe iu bente derman çunave?? Po ti sje si ai, ti merresh vetem me gjinine femerore???
Ahahahahhahaahahahhahahahahahhaahahahahahaahhahahahaah robt placPo pikerisht praaa , duhet ta dijn gocat mir kte gje ... nqs ai i bente gocat te mos lagen naten ... un i nej gocat te lagen dhe diten dhe naten ??????
Ma paska lon seen.Dhaqo mduhen 5 mije euro. Behet?
Eeee Hoxhe Shefqeti bredh me Range Rover, po edhe @Llaqi jone shume shpejt do e bleje nje Range Rover.........te vockel nga ato qe varen ne çelesa??Fiks ahahaahhahahhahaaha ooo robt sa kam qesh
Edhe nje shapke me gisht se jan te lezetshme ??Eeee Hoxhe Shefqeti bredh me Range Rover, po edhe @Llaqi jone shume shpejt do e bleje nje Range Rover.........te vockel nga ato qe varen ne çelesa??
Ku edhe mua seen ma la ??Ooooo @Llaqi ate hallin tim se zgjidhe qe se zgjidhe ti
Me mungon dikush..Cfar halli keni se ja u zgjidh un direkt ?