Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehuuuu ce du me shku ke Skerdi,jam mirë kshtu si jam?Leje Dhaqin se iku me kullot syte. Bjeri ato 5 mije euro ti vejme lloto. Po i bom 50 mije euro te premtoj qe do te coj ke Skerdi e do tboj gjithe forma. Kshu ska me ik mo Dhaqi me.kullot syte anej.![]()
ho mi mo se u ngatarrova icikkush o kjo maria o llaqi ..shen maria??
Vetëm mbaje veten se shumë dhunë kishte?ska gjo do i shof dhe iher ato qe jan hudh me perpara ,,, tani do i shof me syze hd![]()
lene mi ca thot qy ... ske nevoj per skerdin ti ... je sexy bombaaa kshu si jeeeEhuuuu ce du me shku ke Skerdi,jam mirë kshtu si jam?
Bohet gjo mbas vitit të ri me ti dhon borxh se nuk japim borxh para fund viti,e ka për ters @Llaqi ?
ehhh njeshtu me pra mo kom ne una qef ... me dhunnn me gjojna .. film aksionVetëm mbaje veten se shumë dhunë kishte?
Hëpra mo,shyqyr që fole?lene mi ca thot qy ... ske nevoj per skerdin ti ... je sexy bombaaa kshu si jeee![]()
hec shtrrim icik kabllat anej ka dhoma hecHëpra mo,shyqyr që fole?
Jo ti shifi,por mos mu bo si ato të dhunshmit masanej??ehhh njeshtu me pra mo kom ne una qef ... me dhunnn me gjojna .. film aksion![]()
Cëri jon kto kabllot mo,kabllot e elektrikut??hec shtrrim icik kabllat anej ka dhoma hec![]()
hee ri mooo kabllot e televizorit shofim noj filmCëri jon kto kabllot mo,kabllot e elektrikut??
futja mgrusht te shkoi nven tvet se tka kapercy nalt kokrraO llaq mka dale nji gjenderr poshte kerrhizes o vlla si tja bon hallin ?
Hëpra,ec para se erdha un sa të mbaroj dushin??hee ri mooo kabllot e televizorit shofim noj film![]()
Me dhimset prz larg qofte e kap inoti sdel mo ?????futja mgrusht te shkoi nven tvet se tka kapercy nalt kokrra![]()
jo jooo mos e maro dushin se po vij un ke tyHëpra,ec para se erdha un sa të mbaroj dushin??
ho mer se ste gje gjo .. sje i pari qe i ka nodhMe dhimset prz larg qofte e kap inoti sdel mo ?????
Ske fat,mbaroi uji ngrofët??jo jooo mos e maro dushin se po vij un ke ty![]()
MOS BO VAKI ME THON EMRIN TEM SE TE VDIQA SE ZDU ME E MOR VESH KTO RRYPAT QE JE E DASHURUME ME MUMe mungon dikush..
Po sdi si tia them?