Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vet e ke fain qe i bo ignore ??kur sflas me pronarin skam si hy
Turp nuk ke,sdi me mbajt nji biznes,Yyyyttttt ?sa ka ron puna ktea![]()
Sikur do e menaxhoje ti praaaaa ??Turp nuk ke,sdi me mbajt nji biznes,Yyyyttttt ?
Tani më thua,që nuk po të ecën eeeee? se deri dje nuk më lejshe???Sikur do e menaxhoje ti praaaaa ??
Hahahahahaha po ti kembengulje vet mojTani më thua,që nuk po të ecën eeeee? se deri dje nuk më lejshe???
Kush unë apo ti?Hahahahahaha po ti kembengulje vet moj
vlla me gjtih qef , po problemi esht qe skendereu ka ik ne azil ne gjermani@Llaqi me ka humb nje 2000 leksh me mbishkrimin "u rritsh u befsh" Skenderbe.
A ma gjen dot 2000 lekshin, nese jo me gjej nje Skenderbe ?
hajde ke zyra shpejt se u nervikosa taniKush unë apo ti?
E mirë se po vij,vetëm ti mos mu mërzit?hajde ke zyra shpejt se u nervikosa tani![]()
hajde praaE mirë se po vij,vetëm ti mos mu mërzit?
Shum i pa duruar je bër kto kohët e fundit? çdo gjë e do shpejt,prit mo sa të vij taksija?hajde praa![]()
po mer direkt , me sill noj recipet ose noj pal brek te asaj qe do qe tja knojO llaqei do me rregullosh ndonjeren more kernac!
ehaaaaaaa lene fareShum i pa duruar je bër kto kohët e fundit? çdo gjë e do shpejt,prit mo sa të vij taksija?
po mer direkt , me sill noj recipet ose noj pal brek te asaj qe do qe tja knoj![]()
hahahahaha jo se nuk bo efekt e knumja ashtupo te jen te pa lame?????