Ouuuu?i sec se kam nje urgjenc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ouuuu?i sec se kam nje urgjenc![]()
esht ceshtje serioze zmr ... te lutemOuuuu?
Mir☹esht ceshtje serioze zmr ... te lutem![]()
Mbaro me zockat i here ?shprehu lirshem vlla![]()
Hahahahahahahahaa ja nje shok i mir qe tkupton. Me ket qe ke bo do maresh kurim falas ?????Mbaro me zockat i here ?
Ore leje me dal me mozen desha une, asigjo tjeterHahahahahahahahaa ja nje shok i mir qe tkupton. Me ket qe ke bo do maresh kurim falas ?????
Nga ai me të dyja durët e ke lejen ?Ore leje me dal me mozen desha une, asigjo tjeter![]()
Hahahahahahahaha e ke lejen nxhep mer tallesh ti? ?Ore leje me dal me mozen desha une, asigjo tjeter![]()
Ke kundershtime ti, se ste pyeta ?Nga ai me të dyja durët e ke lejen ?
Hahahhaa po pikerisht mer , un i kam harru hallet e mija tu u mor me hallet e juja ????@Llaqi po ti sdi ku me qajt hallet e tuja mer burazer ??? me ngju halli jot hallin tim
Harro ti hallin twt meresh me hallin tim ?
E shof qe tka ron leshi ntoke e shof e shof e shof ?Hahahhaa po pikerisht mer , un i kam harru hallet e mija tu u mor me hallet e juja ????
Hahahahhaa jom bo qeros mer ??E shof qe tka ron leshi ntoke e shof e shof e shof ?
Mire kujtojn se ke x6 kur je qeros ? me mire me floke edhe me ty sesa pa floke edhe me ty si eshte ajo konga ?????Hahahahhaa jom bo qeros mer ??
?????@Llaqi ku je
Sot desha të qaj një hall po nuk qenke.
Saa heret qe je kujtu me qa hallet , mvje keq po nga sot e tutje punoj na shpia se ma mbylli shteti dyqanin , skam@Llaqi ku je
Sot desha të qaj një hall po nuk qenke.