• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

36 :p , un ne mendime jam mijra vjecare mo :p po ne pamje jam si 30 ;p

sje si te gjithe kte e kam kuptuar por di ta menaxhosh tipin qe ke apo ndonjehere e ke te veshtire ? :)
une boj me teper por sme lejn me kan xhelozi se di pse noshta kam floke jan xheloza 🤣🤣😛

po pin robi birra si skuthe ? 🙈😛

mos e vrit mendjen se liria eshte ajo qe kemi brenda vetes nuk varet nga askush :)

un piva me para . po ti po pin? lool

une i pim kam lind ka pas pi plaku raki 😛

A ndikon kjo gjo? Se ti mer vesh nga kto gjona 😛

Ndikon nese pin nena per babain se di lol , po mbase e ke te trasheguar te pelqejn pijet :p
Un pershembull pija shum si beb , pija qumesht😂

hera e pare qe ke provuar alkol kur ka qene?

do heqim gjakun do fusim konjakun 😛 sjam ashu jo por qe pi pi edhe kam
Cdo gjo ne kontrroll pervec trunit 😛

sa vjece ke maru shkollen e mesme 😛

Kam qen i mire jo i dalluar 😛

A do ja fusesh ijer cepit murit me gishtin e vogel te komes 😛

Back
Lartë