• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Nuk bej make up kush e di pak sa per lezet, po kur boj tamam me duket vetja nice🤣🤣

Bubu nga darka diten nc se i bie me vdek rruges🥺

Nga cfar nuk do hiqje dor kurre?

Nuk bej make up kush e di pak sa per lezet, po kur boj tamam me duket vetja nice🤣🤣

Bubu nga darka diten nc se i bie me vdek rruges🥺

Nga cfar nuk do hiqje dor kurre?
Nga Zoti dhe familja. Nga te tjerat do hiqja pa problem.

Dicka qe ju ka len mbresa ne forum ?

Disa njerez mkan len mbresa per tmir interesante .

Ke vlereson me shum chatin apo forumin ?

Forumi deri diku me serioz, chati dallavere pa fund!

Hyj un ke keto njerzit qe te kan lon pershtypje per mire😛?

Them verteten je dhe ti ne liste por jo qe mke len mbresa sikur ca persona tjere sipas mendimit tim je pakz e veshtire 🤷‍♂️

Ca mendon per forumistat si duken ne syte e tu ?

Asgje ne fakt se nuk para hyj aq thell ti kuptoj apo njoh rri ne comfortzonen time. Por qe per shume pak persona kam considerate.

Ty si te duken?

Asgje ne fakt se nuk para hyj aq thell ti kuptoj apo njoh rri ne comfortzonen time. Por qe per shume pak persona kam considerate.

Ty si te duken?
A e sheh se vet e pranon se je e veshtire e ki komfortzonen e kufizume 😂

Me duken pergjithesi te mire nuk ka sharje as ofendime te renda atu ktu noj fjale por mire

Keni qen te ngarkuar ndonjeher me ndonje porosi shum te rendesishme dhe a e keni qu ne vend ?

Sjam e veshtir pse nuk preferoj te hallakatem me cdo njeri😂😂 anyway.

Po cdo porosi qe marr e coj deri be vend, ndryshe si hyj fare qe ne fillim.

Je njeri ku te cilit mund ti besosh 100%?

Po jam. Por eshte paksa e veshtire per tbesu dike pa e provu e kupton, se kam ndodhi nga jeta qe mkan sprovu shum gjona besa edhe me jetë.

Po te kishit mundesi te ktheheni mbrapa ne kohe ca do ndryshoni nga vetja ?

Back
Lartë