• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Sdi ca jon ato :p

ca tpihet nmengjes me shume?

Diqka e ftohte zakonisht
kafen e preferoj ma vone

a je helmu najher?

Hic prz vitin e kalum e pata nji rast ket vit hic 😛

si ja ke kalu ne shqiperi?

E dua Shqiperin,me pelqen jetesa ketu vec faktit se me mbajn me lek dhe punoj e vet. Por qe nuk e shof te ardhmen ktu.

E mendon rikthimin ne shqiperi?

greqi & ksamil

ske kap nai qofte nga shqiperia 😛 boni sevap se po vdesin te virgjer anej ca prz e modh 😛

Ska si italia me lale knej bajatesh me veten pranej lejojn mariuanen kto se bajatesh knej lale. Kom pa shum vende edhe kam nejt si italia ska 🙏

Ke shku me nai vend te bukur anej nga jugu italise?

E di qe skam shkuar kurre ne itali😂
Por e kam ne plan

Ke do cilsoje si person te vecant kwtu ne forum?

te them te drejten sdi ti jap nje pergjigje ksaj,sepse as vet se kuptoj😅

Pse mungove disa kohe ne forum?

Nuk me hynte se di pse mas ca kohesh thash ta shof ijer forumin edhe e pash e provova edhe hyra 🫡😛

Cfare mendimi ke per tik tokerat 😛

Jo une shof pak por i shof i kam tgjitha app por i shof me hope 🙃

Kom fraten e vogel beqar a do e moresh ta mash 1 jave per prove bo sbo 😛🤣🙈

Back
Lartë