• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Nëse këto fjal vijn nga njerëz që kam konsiderat po.
Tër ditën 🤣
Ësht kjo arsye se kam ra n dashni me veten? 😝
Eee nuk ju zë dot

Ndoshta mendon se po mplakesh, ndaj :p jk

nsa ora je zgju sot

Di un
Se mos jam vërdallos
Veç ktu ku jetoj rrotullohem 😝

Do bësh pushime në eladha re file?

Po kam qef re file me shku ne kret po se di te shof 🙄

Ke nai buk me qofte me xaxiq aty per kollaj ? 😛

Ka si ska 😝
Të veç e ta bjerë zoti mbar.
Bukur jan ishujt kudo të përplasesh këtej.

Me ça mereni ju që bëni pushime jasht shteti kshtu ?😝🤣🤣

Punojm lale me shum harxhoj rrugve me ik me pushime ja boj hallall edhe ne hon me ik 😛

Sa lek ke bo vec ti duke mos dale nga katuni jot ? 😛

Leji kto ti file 😛🥷 ik puno mos harxho me shum sesa fiton edhe do shofesh lek po ti qeke dor shpume edhe ske me pa kurr as une bashke me ty 😛🤣🙈

Ca keni gatu nai gjo tmire sot?

Prz po mi bon ja thy turit me gjate nuk shkoj 😊🙃 po qe tmorin vesh se edhe ne kuran thuhet drruni ka dale nga xheneti 🫡 jo femra kurr ❤️

@Claa mkan thon ka fillu tu dhon lek me fajde anej osht e ver8 ? 😛

Ka naj pytje ma interesant diqka?

Ncuk
Ju

nuk ha darke, ca chipsa me nje birr pa alkool sa me thene dicka
Ju cka hani ndarke zakonisht

Back
Lartë