• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

Jo gjermania cado partie te vihet e kan parim kombi para sgjithave mund te shkaktoj pak trazira nese e marrin racistat… por duke qen se jam e vet disi racist o gjo e mire per mu ti zhdukin ca bythzi :)
Cne uk? Se ske as ca i shijon koha mere me long ushqimi mishi o maru? Cte terheq aty? Apo fakti qe osht social si kanadaja :p

Jo gjermania cado partie te vihet e kan parim kombi para sgjithave mund te shkaktoj pak trazira nese e marrin racistat… por duke qen se jam e vet disi racist o gjo e mire per mu ti zhdukin ca bythzi :)
Cne uk? Se ske as ca i shijon koha mere me long ushqimi mishi o maru? Cte terheq aty? Apo fakti qe osht social si kanadaja :p
Me pelqen atje se kam jetu me muaj disa here po jo gjate , ama e njoh si vend mire e me pershtatet per standartin e jeteses i ngjajshem me ktu.
sa per motin ktu eshte me beterr kshu qe sben shume diference, me pelqen se esht afer Europes e mund te leviz me kollaj andeje shume e shume arsye te tjera :)

tema: Nje talent i juaji eshte?

Kam qen i mire ne american football kur isha i ri por qe donte shum disipline gje qe un e kisha tpamundur
Ca sporti ndiqni?

jo por bej ecje shume , mund te eci me ore te tera kam rezistence

i kushton kohe vetes?

S'jam
si kaluat sot nkete vape

ktu nuk esht shume vape te une.
sme grricin shum gjera jam tip chill...

ca do doje te beje tani?

Back
Lartë