• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pyetje - Përgjigje

35 per momentin
aty?

S'kam dite t'kote personalisht
Pse mendon se e hena e kote?

se fillon java me pertese. ndersa dita e premte para weekend me duket me e bukura .

jeni tip qe buzeqeshni shpesh?

Gjate tere dites buzeqeshi, even a smile is a charity
A qeshni fake?

Besimin, behem gjoja u besoj genjeshtrave
Ju>?

Kam nderprere
Sa jeni rehat ne nje ambient tpanjohur

ne fillim rrij urte deri sa me zene syt dike qe mund te njoh u afrohem e rrij me ta...
po ju?

Ambientohem lehte, se kam problem sme kap ashtu paniku ose te mbyllem
cka tpengon ntakim me njerezit e ri?>

Une jau nxjerri fjalet me dana njerezve, i crackirati shpejte

ti rri mbyllur apo?

jam e turpshme vec u buzeqesh embel ;p

ca temash keni qef te flisni me njerezit?

Varet me cfare njerez.
Ka qe preferojne tema serioze, dikush gallate hesapi.
Une se kam problem nga A deri n'Zh
Ju?

Sic e thash jam pak e qet ne fillim deri sa e njoh me mire personin tjeter e pastaj mund te flas ne baze te asaj qe kane interes dyja palet .

ne fillim do i lej me fol te paret nja 1 ore

degjon apo flet me shum?

Pse ta kem bezdi, forumi per tgjithe
Sa kafe ke pi sot

Back
Lartë